Holiday Shah Alam-KL | Part 5

bersambung dari Part 4

lepas saje balik dari Jalan TAR, ika dengan didie gerak ke LRT Hang Tuah sbb ika nak pegi umah mak saudara ika dekat kawasan sana . kawan ika sorang lagik pulak menuju ke Plaza Sentral . dia nak pegi Taiping :)

ika baru sekali pegi umah mak saudara ika nie . so, jalan pon buat-buat ingat la . hihihi . Alhamdulillah, ika berjaya ingat jalan nak pegi rumah dia ! hohohoho . ika hantar kain pasang yang ika beli sbb nak suruh mak saudara ika jahit baju kurung . senang kan ? hahahaha 

then , mak saudara ika bawak kitorang pegi jalan-jalan kat Kenangan Wholesale City . nie pon first time ika pegi . mak saudara ika cakap tempat shopim yang best nie . murah-murah tapi kalau nak lagik murah, mohon beli bundle . pastu pegi la jual kat mana-mana . hahahaha 


syok woooo pusing dalam shooping mall nie . macam-macam ada . sampai lenguh kaki cheq =.=" . tengah jalan-jalan tu, jumpe selipar gergasi yang super comel nie :)



cute kan ? hiks . ade tak yang sudi belikan untuk ika ? hahahahaha . murah je harga dia nie . errrr . murah ke :P


haaaaa..yang nie pon comel jugak ! cute sangat habaq kat hang ! geram cheq nak beli je hari tu . nasib baik iman di dada masih kuat . ewahhhhh . hahahaha . kalau tak, memang dah ngap la satu angry bird nie . nie pon  selipar jugak . selipar untuk hiasan je kot . cam bantal . harga dia RM 30++ kalau ika tak silap :)




kat sini mostly ramai yang jual pakaian . cute dan cantik-cantik pulak tu . harga pon berpatutan . tapi mohon bawak duit banyak-banyak kalau nak g sini . hahahahaha . dan lagi satu, kalau dah berkenan tu, beli je terus sbb maybe tempat yang korang nak pergi beli tu korang dh tak jumpa atau tak ingat dah dekat mana . hahahaha . tempat nie luas sangat mak oiiiii :P


to be continued :)

9 comments:

  1. akak yg dok Sgor ni pun x pernah sampai lg kt KWC ni. hehehe

    ReplyDelete
  2. ni tmpat baru kan?dlm hutan2..hahaklo xsilap la..

    ReplyDelete
  3. ni tmpat baru kan?dlm hutan2..hahaklo xsilap la..

    ReplyDelete
  4. mohon bawa duit byk2 ye..hihihi..
    kalau tak kuat iman, satu kedai mahu di borong..hihih

    ReplyDelete
  5. boleh ku tahu siapakah berbaju putih itu...?

    ReplyDelete
  6. agak2 byk tak awk nk beli kat sana? kat kenanga ni..... haaaaaaaaaa

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com