Holiday Shah Alam-KL | Part 4

bersambung dari Part 3

hari Ahad, kitorang decide untuk kuar berjalan-jalan ke Kuala Lumpur . transport kitorang adalah bas RapidKL . huhuhu . misi kitorang adalah menuju ke jalan TAR . shopping ! shopim la sangat . duit pon tarak . hahahaha

perjalanan lebih kurang 1 jam la . masa dalam bas tu kitorang dapat satu kenangan yg ika rasa takkan boleh lupa . hukhuk . 

dari mula naik bas sampai lah kitorang tiba kat bas stop Pasar Seni, kitorang dengar kisah kehidupan dan kekeluargaan daripada sorang kakak nie . dia dok bersembang dgn member dia kat sebelah tp satu bas boleh dengar suara dia . sebab ? sebab dia tgh dengar lagu pakai earphone dan dalam masa yg sama, dia nak bercakap dgn member dia . biasalah kan bila kita guna earphone, suara kita akan jadi kuat . kan ?

sangatlah tak aman masa dalam bas tu . habis semua benda dia cerita . haishhhh . benda buruk je banyak yg ika rasa dia cerita tu . hukhuk


sampai je kat Masjid Jamek, kitorang cari tempat makan dulu . sebelum shopping, haruslah makan dulu . hahahaha . makan je tahu . tengoklah badan tu dah kembang setaman . hewhew . 




sempatlah kitorang pusing satu Jalan TAR tu . dapatlah jugak beli barang . hikss . kena kuat iman pergi tempat tu . hahahahaha . semua benda rasa nak beli . tu pon ika berjaya rembat kain pasang 5 helai habaq hang ! hahahaha . dah beringat awal-awal tu, beli yang penting je, sekali jumpa kain pasang cun, rembat terus 5 . kihkih


dan, ika dapat bantal Angry Bird nie . thanks sayang sudi bagi ika bantal nie . huhuhu . comel dan lembut tau ! sedap buat peluk . mohon JELES :P


to be continued :)

6 comments:

  1. sakan nah hampa..berjalan jer,,huuhuh

    ReplyDelete
  2. aloh..mata angry bird tu buat org jeles jee..hihi.. :)

    5 pasang kain pasang ika rembat..? fuhh...murah eh...

    ReplyDelete
  3. omey angry birds tu.. meh sini bg cci..

    ReplyDelete
  4. turun kl tak mengundang kew... next pergi mana?

    ReplyDelete
  5. wahhh kepci lagi...dappp nye...siap angry bird lagi tu..heee...

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com