Holiday Shah Alam-KL | Part 3

bersambung dari Part 2 

lepas je balik dari Taman Tasik Shah Alam, kitorang rehat-rehat kejap sbb malam kitorang nak kuar pegi I-City ! last ika pegi bulan 10 tahun lepas :)

so, lepas Isyak kitorang keluar makan dulu . see, makan lagik ! hahaha . kitorang kuar makan kat Restoren Anggerik kalau tak salah ika la nama kedai tu . then, kat sana ika jumpa blogger Shaq ^^

walaupon hujan, kitorang gigih pegi jugak I-City . ye lah . bila lagi ika dapat datang Shah Alam nie . jarang-jarang sekali dapat datang . so, jangan lepaskan peluang . 

ika takde gambar pon masa kat I-City nie . semua ade dengan Shaq . dia yang jd photographer malam tu . hahahaha . mungkin dia dah tahu perangai tak senonoh ika ape . keje nak orang amik gambar je ika nie :P


sebenarnya kan ika teringin nak naik mainan yang kapal tu . hukhuk . tapi cam menakutkan pon ade benda tu . naik sekali pon takpe asalkan naik tapi for sure la kena ade yang temankan ika . lalalala . takmau la naik sorang . gerun :P


dan ika jugak berjaya dapat benda nie . ada jugak yang sudi belikan headband minnie nie . tahulah ika tak cute . saje nak bagi ika nampak cute kan ? hahaha . thanks ye untuk kamu . ye . saya tahu identiti kamu perlu dirahsiakan untuk kesejahteraan hidup . eh ?


nie je gambar yang ade . nak tengok byk lagi, tunggu Shaq yang upload . hikss . terima kasih ye Shaq sbb jadi pemandu pelancong kitorang . thanks jugak sbb tahan dgn perangai kanak-kanak periang nie . nanti ada masa, boleh jumpa lagik :)


to be continued . .

8 comments:

  1. utk kesejahteraan sejagat yer...ahahah...eqah, story la!!!!

    ReplyDelete
  2. hik3... tgu kita pulak wat entri... gambar2 muhun sabar dulu ea.. bnyk yg gelap, nk kena kasi edit skit :p

    ReplyDelete
  3. comel la ika.. :)
    xsabar tunggu shaq upload pic lain2.. :)

    ReplyDelete
  4. lama x g sini ..dulu free skrg berbayar.. wow dah ade eye on s.alam hehhe :P

    ReplyDelete
  5. tambah kiut ika pakai headband tu. ;)

    ReplyDelete
  6. wah ! seronok ...
    comel je ika ngan head band
    akk teringat masa bawa anak2 ke sini
    mereka merenggek nak kan headband tuu , hubby x bg beli sbb membazir katanya huhuh ..
    akhirnya mereka senyap sampai tertidur .. ;)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com