Holiday Shah Alam-KL | Part 1

ika nak share dengan korang aktiviti ika minggu lepas . hari Sabtu sampailah hari Selasa, ika berada di Shah Alam dan jugak Kuala Lumpur . menghabiskan masa dengan kawan baik ika . tapi tu pon tak lengkap geng ika . sorang lagi berada di Dungun :(

so, aktiviti pertama ika adalah makan ! hahahaha . sebelum jalan-jalan, ika kena makan dulu . harus ! :) kami decide untuk makan di Kenny Rogers Roasters kat Plaza Alam Sentral, Shah Alam . dan itu adalah kali pertama ika jejak kaki kat sana . hewhew



jom tengok apa yang kitorang makan :)

Kenny's Chicken & Garden Meal

Rock N Roll Meal - Chicken Cocktail Sausages

Frosty Angel

Hot Chocolicious Milk


apa yang ika boleh cakap adalah servis kurang memuaskan . kenapa ? usah ditanya . huhuhuhu .


to be continued :)

11 comments:

  1. wahh, kita xpena lagi g mkn kat kenny's ..hee, sedap x?sedap x? xD

    ReplyDelete
  2. nasib baik dah kenyang..kalau x sure meleleh jer bace entry nih..hehehe

    ReplyDelete
  3. jaa belom penah skali pun makan kenny rogers ni...ntah bila la nak merasa. baru nak ajak pegi, en.suami asyik dok pilih kepci jugakk..haruu betul!

    ReplyDelete
  4. kenny rogers dah tak best dah, rege naik pastu ayam makin kecik...hm~

    ReplyDelete
  5. Tak aci lah selalu post entry makanan. Kita terliurrrr

    ReplyDelete
  6. ika ! siapakh di dungun itu . huhuh



    nampak sedap plak makanan tu ^_^

    ReplyDelete
  7. salam maal hijrah..sha ada buat GA..sponsor femes tau..jom join http://opzzpinky.blogspot.com/2012/11/birthday-ga-by-sharina.html

    ReplyDelete
  8. sodapnya makanan. servis lemb.. ke? hihi..

    ReplyDelete
  9. tudia depa mai slgr mkn best2..blnja lah :-)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com