hadiah LUCKY DRAW

hari nie ika nak update gambar hadiah untuk LUCKY DRAW . hadiah nie dah sampai kat ika . so, meh ika nak tunjuk kat korang . nak bagi semangat sikit untuk sape2 yang belum join tu . hahaha . 


LUCKY DRAW nie akan tamat pada 15/11/2012 iaitu esok la . dah tak banyak masa untuk korang join . senang saje kan syarat nak join . so, sape yang belum join, meh la klik SINI :)

senarai bloggers yang dah join, klik SINI .

untuk yang dah join, ika ucapkan terima kasih banyak-banyak . thanks sebab sudi join . thanks sebab sudi support lucky draw ika yang tersangatlah simple tu .

ika tempah bookmarks dan pocket calendar nie daripada Box Creative


macam-macam korang boleh tempah kat sana . dan harga pon sangatlah berbaloi-baloi :)


13 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com