cik TED !

hari nie nak kongsi story pasal TED ! . ika tak tengok lagik citer TED tu . teringin nak tengok tapi entah bila la dapat tengok . hukhuk . 

ika dapat surprise pada hari Rabu lepas . TED nie sampai kat ofis ika . hikss . from who ? RAHSIA ! hahahah


TED yang dah nak sama saiz dengan ika . grrrr . jenuh fikir hari tu camne nak bawak balik bilik sewa . sbb ika pegi dan balik keje guna pengangkutan awam iaitu bas ! hukhuk . takkan nak angkut TED nie naik bas . sumpah mesti pakat dok tengok . errrr .

then, officemate ika pon mula la mampatkan semula TED yang besar nie . masuk dalam beg yg besar cket . boleh la ika bawak balik dengan senang hati . tu pon ade jugak yg tanya ape benda dalam beg besar tu -.-'



TED dan jugak ANGRY BIRD kesayangan ika . thanks untuk yang bagi hadiah nie kat ika . sangatlah berterima kasih :)


TED nie bukan daripada bf ika sbb ika takde bf . hahaha . mohon jangan timbulkan spekulasi mengatakan TED nie daripada bf ika . hukhuk . i'm truly single :P

19 comments:

  1. br nak cakap td bf bagi. huhu.. apepun sweet la org yg bagi ted tu. :)

    ReplyDelete
  2. daripada sape agaknye tuh..misteri betul..reveal2..haha

    ReplyDelete
  3. Ececeh... Owh.. Ade pakwe baru eh.. Hye mr.ted.. Hehehe

    ReplyDelete
  4. uwaaa bestnyer comel.. comel sgt ...
    seronoknya.

    ReplyDelete
  5. wahhh besornyer teddy bear tuuu.. ehHHee

    ReplyDelete
  6. besarnya cik ted ika... angry bird dah ada kawan baru... ^_^

    ReplyDelete
  7. amboi besarnye cik ted...sure lena tido peluk cik ted ye.

    ReplyDelete
  8. besanyooooooo! muat ko nok letok skli atah katil tuh? rugi space hihi

    ReplyDelete
  9. wahh besar.. best laa dapat ted.. teringin nak ada ted besar gnie.. tp xtahu laa sapa nk bg.. huhu

    ReplyDelete
  10. Bestnya ada orang anta kat ofis....
    Akk ni abg pos laju anta surat je rajin dtg anta surat....
    Tu pun surat berkaitan keje ...
    Hahahahhahaha.....
    Ika bila nak kirim TED tu kat akk??? Ehhhh???

    ReplyDelete
  11. mak ai, besar nye teddy bear..sangat sedap dipeluk

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com