Boling Antara Jabatan Bangunan Persekutuan 2012


Jumaat lepas, ika ada ikut officemate ika pegi lawan boling antara jabatan tapi ika tak main yer . ika tak penah main boling . huhuhu . so, malam tu officemate ika datang amik ika then bawak ika pegi sana memandangkan ika pon bukan ada sape2 kat Ipoh nie .

pertandingan boling nie berlangsung kat Ole Ole Superbowl, Mydin Mall, Bandar Meru Raya, Ipoh . itu adalah kali kedua ika pegi sana . kemain besar gedabak Mydin Mall nie . penat kaki jalan T_T

perlawanan antara JAKOA, SPR dan jugak GEMILANG :)
 



eksaited sangat sampai gambar boling kat atas nie sanggup ika amik . sebenarnya lukisan nie kat dinding atas . so, kena dongak kepala la nak tengok . sanggup tu ika dongak semata-mata nak amik gambar boling tu . hahaha

kat bawah nie gambar ika dengan Kak Haida, officemate ika . kakak yang baik . weeee . kitorang sampai awal . so, sempat la bergambar sakan dulu . eksaited wa cakap lu . ika jadi pompom girl je . hahaha
  

orang lain yang penat main, ika yang makan dulu . sanggup pegi cari makan kat Marry Brown sebelum perut wa meroyan . hiks . makan smiley potato pon boleh :)
 


see, ika tak penah main boling . dapat pegang bola boling pon jadilah . hahahaha . pegang pon dah macam nak makan je bola tu . siap mengade pilih bola kaler pink sahaja . kaler lain takmau ! hahaha

kat bawah nie gambar ika dengan Ketua Unit Kewangan . nie la ketua ika yang cantik itu . ewahhhh ! kemain puji dengan harapan cuti ika diluluskan . heeeeee . (harap Puan Seri baca) hahaha
  


budak meroyan kat atas nie . hahaha . terlebih eksaited . ika pon tak tahu kenapa dengan dia . tak cukup makan mungkin hari tu . suka sangat orang amik gambar dia . hahaha

kat bawah nie pulak gambar Kak Haida dengan asben dia . mereka la yang amik dan hantar ika dengan selamatnya . thanks Kak Haida dan Abg Haida . eh ? siyes ika tak tahu nape ape suami dia . huhuhu
  


tahniah buat team Kak Haida sebab dapat Naib Johan Boling Antara Jabatan Bangunan Persekutuan 2012 :)

14 comments:

  1. cantiknya tempat bowling tu...
    kat tepeng tak secantik tu..hihih

    ReplyDelete
  2. hamboih...bola warna pink tu..hehehe

    ReplyDelete
  3. syoknye berbowling... oh dear, deqla dah terima penanda buku n kalendar poket tu..mekaceh tau.. =)

    ReplyDelete
  4. hehe ingtkan ika main jgk..hihi..bru dpt cndrahati ika tq tau!suka sgt ;-)

    ReplyDelete
  5. entry untuk ika, jemput bacaaa


    http://cikji.blogspot.com/2012/11/terima-kasih.html

    ReplyDelete
  6. xpenah maen bowling...xpandai,hehe...

    btw thanks ye ika,nana da dpt calendar cute tu:)

    ReplyDelete
  7. buat lawak betoi la budak ni.. nama suamiku itu Huzir... hehehehe... Abg Shah @ Huzir... Shahuzir... wakakaka... kene la jaga keselamatan anak dara org...

    ReplyDelete
  8. dah lma xmain boling...jum lawan..ahha

    ReplyDelete
  9. wahhh seronoknye ade event cmtu hehee..

    psstt..shida xreti men bowling..

    ReplyDelete
  10. main bowling smbil dgr lagu rentak techno mmg best. erk.

    ReplyDelete
  11. smalam mase g amik buku novel kat anak buah... tetiba kua ayat ni "Acu, Acu kawan dgn Cik Rongoks ke???" hmmm.. agak pelik... hmm mcm ne diaorg tau ni.. rupenye bile dibelek-belek blog Mr & Mrs Rongoks tu baru teringat pasal post ni.. hehehee... Cik Rongok yg mmg glamer...

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com