Aku, Dia & Tong Sampah | Telemovie 7

dah lama ika tak review telemovie . biasa dok review movie je keje . last ika review telemovie bulan 4 yang lepas . ada je sebenarnya citer yang ika tengok tapi lupa nak review . hahaha . so, kali nak review lah :)

citer nie dah lama . tapi ika baru tengok . hiks . tu pon gigih tengok dalam youtube :P . tengok sebab ade Beto . hahaha .

AKU, DIA & TONG SAMPAH


SINOPSIS ::

Aku, Dia dan Tong Sampah adalah sebuah komedi romantik yang mengisahkan dua insan, Sharnaz dan Amir yang baru sahaja putus cinta . Mereka bertemu ketika hendak membuang surat cinta bekas kekasih mereka di tempat pembuangan sampah . 

Mereka telah berjanji akan membantu antara satu sama lain untuk menawan semula hati bekas kekasih mereka,  hanya untuk menemui cinta yang baru .


dah ramai kan yg tengok citer nie . ika je yg baru tengok . citer nie memang best . kelakar dan sweet :) suka tengok Beto . hahahaha . motif tgk citer nie sbb ade Beto :P

10 comments:

  1. citer ni mmg best pun.. :D

    p/s:: ore pun bru tgk jgk bena..hik3

    ReplyDelete
  2. firs of all!
    blog mr & mrs rongoks ni comel wokey!

    eeei, sya pun x tgk lagi cita n, mcm comel jeeerr!

    ReplyDelete
  3. Best ke? Okay! Mesti tengok skang jugak. Hehehe

    ReplyDelete
  4. tajuk pelik je..
    nanti tenet laju leh la tgk.. :)

    ReplyDelete
  5. Tak tahu pun pasal kehadiran filem nie. Hehe

    ReplyDelete
  6. xtau pn cerita ni tp cm pnh dgr tajuk dia kat mn erk?haha

    ReplyDelete
  7. lucu tajuk nya.. tapi kalau best tgk, berbaloi.. nk kena tgk juga ni

    ReplyDelete
  8. nak tengok lah nnt kat you tube,,tq ika

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com