10 pemenang baru LUCKY DRAW

ika nak keluarkan senarai baru pemenang Lucky Draw memandangkan ada 5 pemenang yang tak hantar details . then, ika tambah lagi 5 pemenang :)

dan mereka yang bertuah ialah :


http://chipmunkandbarney.blogspot.com/

http://semekarartie.blogspot.com/

http://www.coretancikmisi.com/

http://therosputih.blogspot.com/

http://www.miszwawa.com/

http://dingraphic.blogspot.com/
   

pemilik URL kat atas nie, boleh la hantarkan ika details NAMA, ALAMAT dan jugak URL Blog sehingga hari Isnin, 26/11/2012 memandangkan ika akan masuk kampung orang asli untuk program nanti . so, nak setelkan sebelum pegi program :)

http://www.emocutez.com pm kat FB Page
http://www.emocutez.com dm kat Twitter
http://www.emocutez.com emel ke nooratikahramli@ymail.com

20 comments:

  1. wah ada pemenang baru la. tahniah semua. :)

    ReplyDelete
  2. ekeke kalau masih x der ..
    undi nama akak tau ;))

    ReplyDelete
  3. Tahniah Pada yang berjaya... :)

    ReplyDelete
  4. Nama akk still takde....
    memang sangat tak lucky..
    hahhahhah..

    ReplyDelete
  5. Hallamak..tak tahu pun..rugi rugi...

    ReplyDelete
  6. Salam..nak bagitahu hadiah lucky draw tuh dah sampai..thanks yer.. (": serious chomel sangat

    ReplyDelete
  7. Hehe alhamdulillah ada jugak rezeki adik... TQ akak.. ^_^

    ReplyDelete
  8. Terima kasih krn sudi memilih saya, saya pun x tahu sebenarnya .. nie pun si Matatajam bagitahu terima kasih sekali lagi....

    mselim3.

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com