YAHOO ! lagik

dulu ika penah buat entry yang tunjuk gambar background yahoo nie . kali nie ika sambung lagik ! weeee :) inilah jadinya bila dah takde keje sangat . balik dari ofis, dok mengadap benda nie je . sign in emel, check emel, read, delete, sign out . 

ika nie tiap-tiap hari check emel . memang dah jadi satu kemestian . sbb ika sebenarnya sedang menunggu emel dari seseorang . bila dapat emel dari dia, kemain senyum sampai telinga :)







suka sangat tengok background yahoo yang dok berubah-ubah nie . teruja ! hahahaha

12 comments:

  1. ada gaya byk masa terluang....mcm saya jgk...

    ReplyDelete
  2. hehe..cantek gak yahoo nie..tapi jarang bukak..huhuu

    ReplyDelete
  3. tau tak pa..mmg asyik berubah ja..hihi

    ReplyDelete
  4. ANDA DIPELAWA UNTUK JOIN CONTEST NI
    INGINKAN WANG TUNAI RM100,RM50 DAN CENDERATAMATA DARI BISMI DESIGN ARTZWORK ??JOM JOIN CONTEST MENARIK NIH SEKARANG .PELUANG MASIH TERBUKA !
    http://penaislam2u.blogspot.com/2012/10/contest-dhuha-ada-kelebihannya.html

    ReplyDelete
  5. ha'ah.... cantik dan kreatif! :)

    ReplyDelete
  6. ceriakan, kadang2 nak chek emel semata nak tgk backgroud yahoo je..hehehe

    ReplyDelete
  7. suka juga tengok background yahoo tu... comel~~

    ReplyDelete
  8. yeahhh.. lg semangat nak cek email kan. :)

    ReplyDelete
  9. haah asyik berubah je.... baguslah takde lah boring sangat...

    ReplyDelete
  10. akk tak sukalah komen spam masuk banyak2 kat email..ika tau dok cara nak hapuskan atau halang spam dr masuk email?buat semak mata jer n buat susahkita jew

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com