World Children's Day Celebration

yeah ! nak share pasal World Children's Day Celebration yang ika pegi Ahad lepas . hikhik . sangat seronok ! sambutan nie diadakan kat Ipoh Parade . kalau ika tak silap, setiap hujung minggu dalam bulan Oktober nie akan ada aktiviti sempena Hari Kanak-Kanak :)

ika tengok pon dh terlepas banyak persembahan kanak-kanak . so, sikit je la gambar yang sempat diambil . hukhuk



ATAS . belon-belon berbentuk bunga bergantungan . comel ngat aihhhh !




BAWAH . taman permainan untuk kanak-kanak . yang penting bukan masuk free ye . bayar maaaa ! hahahaha . kemain banyak kan belon ? teruja budak-budak bila tengok belon . bukan budak-budak je yang teruja, mak budak, bapak budak, semualah teruja bila tengok belon yang banyak :)











ATAS . comel kan belon bentuk bear dengan katak tu . huhuhu

BAWAH . inilah gambar stage . comel kan ? serius diorang sangat kreatif . buat stage dah jadi cam wonderland . hahahaha . hanya guna belon ! macam-macam bentuk diorang buat . geram ika nak g kebas 2, 3 ketul belon kat atas tu . haihhhh !


minggu nie ada persembahan lagik ! moh la kita ke Ipoh Parade . hahahaha . sape nak pegi, gtau la ika . nak ikut . lalalalala :P



eh ! ade jugak gambar ika seketul . hahahaha . nampak tak muka teruja kat situ ? lalalalalala

20 comments:

  1. nak jadi kanak2 balik...hihihihiii

    ReplyDelete
  2. BESTNYEE BEBELON tuue.. ok.sangat teruja disini. xDD tp sgt respect warning "please dont take away the bellons"..(amek jarum cucuk..wuhuu)

    ReplyDelete
  3. Comel je...
    Rasa cam nak jadi kanak-kanak balik... haha

    ReplyDelete
  4. bestnya dik!
    ni klau anak2 akak nmpk, confirm terjerit2 nak join.
    tapi tu la, jauh la pulak kan. hehehehe

    ReplyDelete
  5. wahh beznya trgin nk blk ke zmn knk2 dlu xda bnda ni..huhu

    ReplyDelete

  6. cantik dia hiaskan kwsan tu :)
    sis kalau pi pun mesti teruja gak ni..hehe

    ReplyDelete
  7. isk..meriahnyer.. kita plak excited nak main mcam budak2.hehe

    ReplyDelete
  8. wahh cerianya. rasa nak join sekaki je. huhu..

    ReplyDelete
  9. comelnya ! lg2 y kt bwh skali tu..hehe

    ReplyDelete
  10. besnya!! rasa nak terjun dalam timbunan belon tu

    ReplyDelete
  11. ipoh parade! pernah ke sana satu ketika dulu..hehe~

    ReplyDelete
  12. pentas dia cantik sangat......
    memang ceria habis.....

    ReplyDelete
  13. wahhh meriahnya... comel2 kalo ank da besar nak bawak p event ne tgu tahun depan plak

    ReplyDelete
  14. Bestnya! Tetiba terasa macam nak jadi kanak2 balik. Hikhik!

    ReplyDelete
  15. teringat lah dulu2..
    seronoknya ... :-)
    kanak-kanak mmg bebas drpd masalah.. (",)

    ReplyDelete
  16. bestnyer!! warna warni..
    teringin plak kembali kecik...eh3!! tetibe plak...

    hye cik rongoks!! lame tk jalan2 blog neh...

    ReplyDelete
  17. sure kalau bawak merah ngan sofia teruja gila tgk belon2 yang mcm2 kaler n mcm2 gupe..cute sangat..seronok plak rasa

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com