Untuk Tiga Hari | Movie 33

rajin betul nak review movie sekarang nie . hihihi . sabtu lepas ika keluar hangout dengan member kat Ipoh nie . so, kitorang pegi tengok citer baru nie :)

UNTUK TIGA HARI


SINOPSIS ::

Filem Untuk Tiga Hari mengisahkan kisah cinta luar biasa dan agak pelik. Untuk Tiga Hari berkisar tentang dua pasang kekasih yang terpaksa berkahwin atas desakan dan pilihan orang tua.

Pasangan kekasih ini memutuskan untuk bercerai selepas tiga hari mereka mendirikan rumah tangga.

Dalam tempoh tiga hari mereka meluangkan masa bersama, mereka mula sedar bahawa itulah jodoh yang terbaik buat mereka seperti mana yang telah ditentukan oleh Allah SWT dan meneruskan perhubungan bukanlah sesuatu yang buruk dan mungkin adalah perkara terbaik yang pernah berlaku dalam hidup mereka.




movie nie pon best . takde la straight sangat . ade jugak lawak sikit-sikit . huhuhu . paling ika suka part yang Afdlin nyanyi untuk wife dia . sangat sweet ! ade ke lelaki yang nak buat camtu lagi ek ? hihi

bila tengok movie nie, ika rasa adakalanya jodoh yang dipilih oleh keluarga kita adalah yang terbaik untuk diri kita . tak salah kita cuba menerima diri dia seadanya sebagaimana dia menerima diri kita apa adanya :)

9 comments:

  1. lorh..citer nih dah ade ke.x tahu pon..haha..nanti g tgk la..:)hehe

    ReplyDelete
  2. wahh..dah tengok ea cite ni...sweetnye afdlin nyanyi... :)

    ReplyDelete
  3. movie yg pernah ada isu kan ..
    hurmmm tapi akk suke kalau V berlakon ;)

    ReplyDelete
  4. jaa dulu pon penah org tua nak jodohkan ngn seseorg tapi nasib baik sempat tolak..jaa tak berkenan la jodoh pilihan keluarga ni..hehehee

    ReplyDelete
  5. wahh..cam best jerr..x sabar nk tgk..hehe..:D

    ReplyDelete
  6. hiiii.... cerita ni mmg thumb up pun. like like.. heheheh

    ReplyDelete
  7. dah lama tak ziarah ika. line slow bangat. tu la... nnt nak upload la cite ni.

    ReplyDelete
  8. adehhh lupa nak tgk dah download tapi tak tgk2 agi..bz kah daku???

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com