Segmen : 8 Things About Me

saja nak menggedikkan diri join segmen nie . ika tengok ramai yang join . sbb tu nak menyibuk join jugak nie . lagipon rasa cam dah lama tak join segmen . hikss


Eight - Things about me
http://www.emocutez.com nama sebenar Noor Atikah Binti Ramli .
http://www.emocutez.com berumur 22 tahun .
http://www.emocutez.com asal Kota Bharu, Kelantan . 
http://www.emocutez.com bekerja di Ipoh, Perak . 
http://www.emocutez.com lahir pada 02 Julai 1990 . 
http://www.emocutez.com bekerja sebagai Pembantu Pembangunan Masyarakat di Jabatan Kemajuan Orang Asli Negeri Perak & Kedah .
http://www.emocutez.com anak ke 7 daripada 8 beradik .
http://www.emocutez.com blogger sejak 17 Mac 2010 .


Seven - Hobbies
http://www.emocutez.com blogging
http://www.emocutez.com baca novel
http://www.emocutez.com kumpul kasut
http://www.emocutez.com chatting
http://www.emocutez.com travelling
http://www.emocutez.com ketawa
http://www.emocutez.com tweet !


Six - Things I Hate
http://www.emocutez.com kopi
http://www.emocutez.com lori
http://www.emocutez.com kucing #ika takut kucing T_T
http://www.emocutez.com kari
http://www.emocutez.com bunga api
http://www.emocutez.com bunga ros


Five - Song I Like
http://www.emocutez.com Ussy & Andhika Pratama - Ku Pilih Hatimu
http://www.emocutez.com Motif Band - Tuhan Jagakan Dia
http://www.emocutez.com Dato' Siti Nurhaliza & Hafiz - Muara Hati
http://www.emocutez.com Wonder Girls - Be My Baby
http://www.emocutez.com Echanted - That's How You Know


Four - Favourite film/drama/musical/series
http://www.emocutez.com Lovers in Paris
http://www.emocutez.com CSI : Crime Scene Investigation
http://www.emocutez.com Detective Conan
http://www.emocutez.com Pocoyo


Three - Favourite Food
http://www.emocutez.com Nasi Goreng Ayam
http://www.emocutez.com Nasi Goreng USA
http://www.emocutez.com Sizzling




Two - Wishes
http://www.emocutez.com kahwin ! hahahaha
http://www.emocutez.com hopefully dapat bukak seketul taska kanak-kanak .


One - Quotes
http://www.emocutez.com "Seandainya dirimu TIDAK MEMILIKI sesuatu yang kamu cintai, maka cintailah sesuatu yang kamu miliki . Jangan pinggirkan ALLAH kerana dia yang mengurniakan RASA CINTA"


ok. done ! ika dah buat entry nie bape hari lepas tapi masuk dalam draft dulu . haha . baru nak publish :)

21 comments:

  1. awak muda 3 bulan dari saya...wahahahaha

    ReplyDelete
  2. ooo baru tau. :)

    takut kari ika? ruginya. hehe..

    ReplyDelete
  3. Kunjungan balas dari Wilma...
    Datang dari segmen yang sama ^_^

    ReplyDelete
  4. okeh dah salin..hahaha...mkanan kita sama lah >_<

    ReplyDelete
  5. hyeppp..MRS rongoks thx sudi singgah my blog n follow blog sy,sy dh follow sini jgk..happy kenal2 :)

    ReplyDelete
  6. hehe lagu yg iqa suka sgt best la

    ReplyDelete
  7. hehe lagu yg iqa suka sgt best la

    ReplyDelete
  8. ada yang samalah..akak pun tak suka kopi..hehe

    ReplyDelete
  9. Wahhhh , hebattnya ! rasa mcm nk join jgk , but takde masa :( sebab musim exam, khamis minggu depan baru merdeka >.<

    ReplyDelete
  10. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen sama :) visit and follow you :)

    ReplyDelete
  12. Takut kucing rupanya, tapi kucing tu comellah.. :)

    comel macam ika.. :)

    ReplyDelete
  13. as salam

    wow mengenal ika dgn lebey mendalam :)

    ReplyDelete
  14. woot~woot~
    saya join segmen ni jugak..;)

    ReplyDelete
  15. woot~woot~
    saya join segmen ni jugak..;)

    ReplyDelete
  16. hope impian nak kwen dan bukak taska tercapai yea...impian yg baik tu :)
    InsyaAllah di permudahkan

    ReplyDelete
  17. assalam ayu datang dari segmen yang sama...heehhe...jom join segmen ayu pulak...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  18. muda lagi orgnya=)ooo ika keja kat situ rupanya..beshker keja2??

    ore klate gupanye

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com