Program Semarak Kasih Kg Kajang | Day 01

balik dari Program Kenduri Sekampung kat Gerik, ika kena siap-siap untuk ke program seterusnya kat Kuala Kangsar pulak . hip hip horey ! best tau join program nie . hikhik

Program Semarak Kasih
bersama Masyarakat Orang Asli
Kampung Kajang, Kuala Kangsar, Perak .

14-15 Oktober 2012

yang nie pon ika tak dapat lagi gambar . gambar kat bawah nie hasil dari kamera buruk ika . hahahaha . kamera enset saje . tu pon hari pertama dah habis bateri . malas nak charge enset . hikhik

gambar pemandangan kat Kampung Kajang nie . cantik sangat pemandangan kat sana :)



gambar kat bawah nie pulak tempat kitorang menginap . nie namanya Balai Sewang . sewang tu menari kalau tak salah ika la . kira nie tempat diorang berkumpul la kalau ada apa-apa event :)

malam tu tido kat balai sewang, perghhhh ! sejuk sampai ke tulang . sejuk sangat aihhh . nasib baik dh bawak sleeping bag dgn stokin busuk . tu pon still rasa dia punye sejuk tu . mungkin sbb tempat tu pakai buluh . so, tu yg effect sejuk lebih sikit . jap ! ade kena mengena ke ? hahahaha


dan seperti biasa, kitorang buat program ziarah terlebih dahulu . dan sebelah petang pulak, aktiviti sukan untuk penduduk kampung orang asli :)

pertandingan andaman :)

pertandingan sepak takraw :)

pertandingan anyaman :)

pertandingan isi air dalam botol :)

dan sebelah malam pulak, pertandingan karaoke . tak dapat nak ambik gambar pon . bateri fon awal-awal dah habis . so, ika tido awal . penat den =.=" hahahaha . lagipon cuaca sejuk lagi la rasa nak tido ke keje . 

to be continued . . .

15 comments:

  1. bagus la ika dapat rasa pengalaman join aktiviti macam ni

    ReplyDelete
  2. bagus la ika dapat rasa pengalaman join aktiviti macam ni

    ReplyDelete
  3. pertandingan andaman.. tentu berbakatkan diorg ni...

    ReplyDelete
  4. seronoknya ika...asik berjalan je keje ika skrgkan..best2

    ReplyDelete
  5. Best nya. Dah lama tak join prog macam ni. Huhu.

    ReplyDelete
  6. wahh..mcm best je join xtvt cmne kan.hehehe ;D


    ika,leh tak bgi link tutorial buat like,tweet,g+ mcm kt blog ika ne..eca da try buat smlm xdpt..benci betul..

    ReplyDelete
  7. wow... syoknyer xtvt cam nie... mengeratkan silaturahim...

    ReplyDelete
  8. wah seronoknya mereka bermain..

    ReplyDelete
  9. ingatkan kat kajang, kuala kangsar rupanyer...

    ReplyDelete
  10. Banyaknya aktiviti masyarakat yg Ika join yek..ye la sesuai ngan jawatan tu kan.,

    ReplyDelete
  11. rupanya kerja ika nie seronokkan.adventure nampak..banyak xtbt

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com