Ngorat | Movie 34

kelmarin ika keluar berjalan-jalan dengan roomate ika . kuar dekat je . kitoramg pegi Ipoh Parade . pegi sebab nak tgk World Children's Day Celebration . hahahaha ! kitorang dah usha awal-awal lagik . yang tu nanti ika citer kemudian :P

ok . balik pada cerita asal . ika nak review movie . kali nie nak review movie Ngorat :)

NGORAT


SINOPSIS ::

Ngorat mengisahkan Ijam, merupakan seorang jejaka yang kurang bernasib baik dalam mencari pasangan sehinggalah dia bertemu dengan Arjuna Cinta yang menjanjikannya boleh bertemu jodoh dalam 30 hari sekiranya Ijam menurut petua-petua yang diberikan. Tapi apabila petua-petua yang diberi tidak menunjukkan hasil, malah membahayakan persahabatan Ijoe dengan teman baiknya, Kira, Ijam harus mencari kekuatan untuk memilih sama ada untuk terus mendengar petua Arjuna Cinta atau persahabatannya dengan Kira akan putus buat selama-lamanya. dapat kat SINI :)



bagi ika la kan . nie bagi ika . bukan bagi orang lain . hukhuk . movie nie biasa-biasa saje . tapi still ada la part yang boleh buat ika gelak tak guling-guling . hahahaha . part yang Aaron Aziz tu memang best dan kelakar :) . then, ending dia cam dah tahu je macam mana . dh boleh dijangka orang cakap . ya dak ? hohoho

kalau korang rasa nak tengok, tengok la . tak rugi pon . ye ke ? :P

10 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com