Marry Brown :)

balik dari program bersama masyarakat orang asli kat Kampung Kajang, terus siap-siap keluar dengan roomate . hahahaha . gigih tu walaupun badan penat .

kitorang keluar pegi jalan-jalan kat Ipoh Parade sambil tengok wayang dan melantak ! . hikhik . 

roomate ika ajak g makan kat Marry Brown . ika tak penah lagik makan kat sana . nie memang first time . teruja sebab kat Marry Brown ada tempat duduk yang buai-buai tu . hahahaha . tapi kitorang tak duduk kat buai tu pon :P



first time makan kat Marry Brown, kira ok la jugak makanan kat sana . huhuhu . lain kali bolehlah pegi lagik :)



lepas perut dah kenyang, barulah kitorang pegi tengok citer Aku Terima Nikahnya . dan ika pulak siap tido lagi masa tengok citer tu . hahahahahahaha ! jangan tiru aksi ika . haihhhh

21 comments:

  1. wah, eyqa belum tengok lagi citer aku terima nikahnya. :)

    ReplyDelete
  2. ika maaf lama akak xsinggah sini

    wah MB qalief cukup suka chicken porridge :)

    ReplyDelete
  3. seonoknya dapat jalan2. dah lama tak ke ipoh parade sejak2 habis study dulu.rindu le pulak.hehe

    ReplyDelete
  4. as salam

    beger meribron mabeles :)

    ReplyDelete
  5. ayam tu, mcm kat kepsi je kan...

    ReplyDelete
  6. btul2x..kat marrybrown je ad tmpt buai2x tu..hahaha..tp nk mkn gigih la jgk kan.. ^^

    ReplyDelete
  7. Hahaha.. cerita tu bosan ke sampai ika boleh tdo.. ?

    ReplyDelete
  8. sedap ke ayam marrybrown? x penah try lg..ngeee

    ReplyDelete
  9. sis suka ke marrybrown.lagi2 time blk johor.kat sana byk branch marrybrown

    ReplyDelete
  10. wah..sedapnye!
    dah lama x pekena MB ni.
    teringat time study dulu, klau bole hari2 nk melantak MB.
    sbb dekat giler ngan hostel kitorg. hehehehe

    ReplyDelete
  11. Khalish suka sangat makan kat MB ni tau,,,tapi kat lgkawi ni better pilih MB yg kat AirPort

    ReplyDelete
  12. xpnah mkn marry brown..sekian~~hihi

    ReplyDelete
  13. pernah la sekali dua makan marry brown ni.. tak minat sgt.. tak tau nape.. huhu..

    p/s : best tak movie tu? ika siap tido lagi.. mcm bosan je.. hehe

    ReplyDelete
  14. eh gg ika elok jer tak rongakpung??hahaha guraui jer..

    akk pun baru pas mamam kfc=)makan set DD lagi

    ReplyDelete
  15. kira lebih kuranglah ngan Mbrown..jarang2 mkn MB

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com