Malware Detected !

semalam, pagi-pagi lagi ika try bukak blog . tibe-tibe je nampak benda kat bawah nie . kelam kabut la ika pagi semalam . tak pernah kena pon sebelum nie . 


mintak tolong officemate nie bukak . pon keluar jugak si malware nie . lagilah menggelabah . gelabah sebab takut habis hilang semua benda dalam blog tu . hahahaha !

terus mintak tolong blogger lain . nasib baik dia tolong . thanks bro ! huhuhu .

tu je nak share . apesal mood nak berblog nie makin lama makin kelaut je . tolong la :'(

10 comments:

  1. takut jugak kalau jadi macam tu

    ReplyDelete
  2. still ade kan.....sokmo akk proceed aje...hehehe..

    ReplyDelete
  3. xpnah kena pun mcm mana nak buat kalo ttbe kene malware ni ?

    ReplyDelete
  4. Nasib baik dah OK....Tu tanda2 suruh awak aktif berblogging tu..hahahha

    ReplyDelete
  5. leeza pun pernah juga jadi mcm tu... haaaaaaaaaaaaaaaa
    masa tu mcm nk pecah otak.. hihok

    ReplyDelete
  6. ahaaa ada malware ..
    uishh kalau akk cuak jugak kan :)

    ReplyDelete
  7. iye ke.. otu yg paling merisaukan.. ^_^


    moog berbloging... kita sama ar ika.. x dek mood gak.. ^_^

    ReplyDelete
  8. jgnlah jadi kat blog akk.lagi haru dibueknyer

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com