Majlis Kenduri Sekampung | Day 2

sambungan dari part 1 :)

program nie 2 hari sahaja kitorang buat . so, untuk hari kedua nie, for sure la kemain banyak aktiviti . hikhik . 

gambar kat bawah nie, demo masakan daripada staf JAKOA jugak . diorang ajar masyarakat orang asli cara buat donut . ika pon tak sempat nak rasa donut tu T_T


sambil staff JAKOA buat demo masakan, yang lain pulak dengan aktiviti kat sukan kat padang . ika tak ambik sangat gambar sbb cuaca kemain panas . hukhuk .

tapi best la sbb diorang bagi kerjasama yang amat bagus :)



antara hadiah-hadiah yang diberikan untuk penduduk kampung orang asli . macam-macam hadiah ada . dan ada jugak hadiah untuk cabutan bertuah :)

kat bawah pulak, pertandingan andaman . hikhik . yang nie ika jaga . jadi pemerhati je la tapi bukan juri . mana boleh jadi juri . diri sendiri pon tak pernah mekap . hahahahaha .



Alhamdulillah, program berlangsung dengan jayanya . terima kasih buat penduduk Kampung Semerloh atas kerjasama yang diorang berikan :)

next program . coming soon ^___^

12 comments:

  1. ce suruh diorg niaga tempe segera :D haha

    ReplyDelete
  2. lama dh iman nk tny..cikika nh bakal pengajar ek?dlm bidang pe ek?

    ReplyDelete
  3. Seronoknya program camni :)

    p/s haah...tu nabila...kawan sekolah eh?

    ReplyDelete
  4. bestnya ika.keje blh jln2 mcm ni.seronok la :)

    ReplyDelete
  5. wah seronok program macam nie dikk .. siap ada acara make up2 nie ;)

    ReplyDelete
  6. Ooo..beramah mesra dgn org asli ek...best jugk kan..:)

    ReplyDelete
  7. wah nampak bestnya aktiviti ni.. terhibur kan.. :-)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com