Majlis Bandaraya Ipoh

lepas balik dari Ipoh Parade, ika dengan roomate pegi lepak kat dataran pulak . sambil tunggu gerai-gerai makan dekat dataran tu dibukak, so kitorang lepak la dulu .

walaupun dataran nie dekat dengan kawasan tempat ika sewa, ika tak pernah pon keluar jalan-jalan kat kawasan tu . hahahaha . nie pon sbb roomate ika yang bagitahu tempat tu . so, bila dah first time jejak kaki kat situ, mulalah gatal nak bergambar ! hahahaha



padang yang luas dan menghijau . suka tengok ! view yang cantik . masa nie dalam pukul 6 petang dah . ada la jugak yang datang lepak kat kawasan nie tapi tak ramai . 





muka kelaparan . hukhuk . tengah tggu gerai makan kat situ bukak . hoi hoi . lamanya . mohon bersabar . 



last, dapat jugak makan laksa . dah bape hari mengidam nak makan laksa . tapi tak dapat-dapat . akhirnya dapat jugak makan . huhuhu . dan laksa tu sedap sangat woooo ! tak sia-sia ika tunggu lama :)

# nie entry auto post . hukhuk . ika ade kat Gerik sekarang . ade program bersama orang asli kat sana :)

20 comments:

  1. seronoklah dpt tgk tempat org...akak Ipoh pun tak pernah pegi lagi.hehe

    ReplyDelete
  2. dulu masa sy study kt ipoh..selalu gak kt dataran ni..bnyk gerai2 mkn kt tepi dataran tu..

    ReplyDelete
  3. haiyo..empat cik rongoks duduk 2 la tempat iman dulu stdy nk exam dok lepak c2.tapi mlm2 rmai la org polis pon slalu wat ronda c2

    ReplyDelete
  4. salam kenal..awak sebaya adik saya :-)

    lamaaaaa x gi ipoh!

    ReplyDelete
  5. Suka colour baju awak tu :) nampak cute

    ReplyDelete
  6. bestnya...jenjalan jer keje dia kan? hehe.... raya haji balik kelate x?

    ReplyDelete
  7. wah posing sakan giteww die kat epoh.. korn pon da lame x pi ipoh jejalan... pi kalo ade hal jer

    ReplyDelete
  8. wah....bestnya..saya tak pernah sampai ke sini lagi..

    ReplyDelete
  9. kat ipoh ke pos kamu dear..selmt berkhidmat utk kerajaan..hihi

    ReplyDelete
  10. belajarkat ipoh ke ika?

    akk mmng orng ipoh pn.. =)

    ReplyDelete
  11. singgah sini bace entry2...terima kasih sudi follow kita...

    (selamat berkenalan dan komenlah lagi entry2 terbaru kita ye)

    ReplyDelete
  12. Sis selalu pergi sini...bawak anak2 main kat bandaraya tue..

    ReplyDelete
  13. muka ika mcm muka kawan satu bilik akk masa belajar kat itm dulu.lebih kurang..ala tapi akk takdok pic dialah..nnt curik kat fb kalau ada masa...tgk pem=landuk 2 serupa=)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com