kanak-kanak ribena

story untuk hujung minggu yang menyeronokkan . having fun with laila . kawan baru yang baik ! hikhik . laila nie kawan baru ika . kitorang kenal masa sama-sama mendaftar untuk jawatan Pembantu Pembangunan Masyarakat . cuma dia ditempatkan di Tapah, Perak dan ika di Ipoh, Perak .

dan seperti minggu-minggu yang lepas, ika akan keluar berhangout kat Jaya Jusco Kinta City . tapi kali nie dengan laila pulak . kitorang pegi tengok wayang . tengok filem Untuk Tiga Hari :)

sambil tunggu masa untuk tengok wayang, kitorang pegi la layan game yang kat sebelah tempat beli tiket tu . ika dah lama teringin masuk dalam tu tapi masa keluar dengan dia itu, dia tak bagi . so, keluar dengan laila, dapatlah ika merasa . hahaha !

malas nak taip panjang2, jom layan gambar :)










dearest Laila, thanks sbb luangkan masa dengan ika . sanggup datang dari Tapah . hukhuk . thanks sbb ceriakan hari ika yang tak berapa nak ceria . serius ! ika sangat happy hari tu . ika cakap tak henti-henti kan dari tengahari sampai ke malam . hahaha . rasa cam dah lama kenal even baru sebulan lebih . ade masa nnt, kita keluar lagi .


12 comments:

  1. mmg kanak2 ribena pon ni.. hbs sume menan dia main.. ehehe.. ^_^

    ReplyDelete
  2. alolo..comel beno ika naik kereta merah tu...
    pon..pon..pon..pon...hihihi

    ReplyDelete
  3. dah lame akk x main game kt tmpt2 cmni. hehehehe

    ReplyDelete
  4. Amboi bestnya depa jalan2sajan..hi hi...Last pict tu sweet sangat..

    ReplyDelete
  5. mak ai, ada gak kanak2 camni erk? huhuhu....

    ReplyDelete
  6. sama lah.. macam kembar.. hehe

    ReplyDelete
  7. dah lama akak x g jusco ipoh.. :-)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com