kanak-kanak ribena

story untuk hujung minggu yang menyeronokkan . having fun with laila . kawan baru yang baik ! hikhik . laila nie kawan baru ika . kitorang kenal masa sama-sama mendaftar untuk jawatan Pembantu Pembangunan Masyarakat . cuma dia ditempatkan di Tapah, Perak dan ika di Ipoh, Perak .

dan seperti minggu-minggu yang lepas, ika akan keluar berhangout kat Jaya Jusco Kinta City . tapi kali nie dengan laila pulak . kitorang pegi tengok wayang . tengok filem Untuk Tiga Hari :)

sambil tunggu masa untuk tengok wayang, kitorang pegi la layan game yang kat sebelah tempat beli tiket tu . ika dah lama teringin masuk dalam tu tapi masa keluar dengan dia itu, dia tak bagi . so, keluar dengan laila, dapatlah ika merasa . hahaha !

malas nak taip panjang2, jom layan gambar :)










dearest Laila, thanks sbb luangkan masa dengan ika . sanggup datang dari Tapah . hukhuk . thanks sbb ceriakan hari ika yang tak berapa nak ceria . serius ! ika sangat happy hari tu . ika cakap tak henti-henti kan dari tengahari sampai ke malam . hahaha . rasa cam dah lama kenal even baru sebulan lebih . ade masa nnt, kita keluar lagi .


12 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com