jangan lupa lirik !

semalam ika dok sorang-sorang kat bilik . roomate balik rumah pak cik dia . bila dok sorang nie, tahap kebosanan tu dok kat tahap atas sekali .  

so, kena cari idea isi masa terluang . tibe-tibe dok karaoke sorang-sorang dalam bilik . mesti budak bilik sebelah bengang dengar ika "menyumbang"kan lagu semalam . hahahaha . terpaksa la diorang tadah telinga . lalalala .

sebenarnya ika nak share satu software nie . software untuk lirik lagu dan sebagainya . kalau rasa tak ingat lirik tu, boleh la download software nie . boleh karaoke sampai lebam . wakakaka .


nampak tak tulisan yg kaler oren ngn kuning tu ? tu lirik lagu yang ika tgh dengar . lirik tu akan float kat skrin tu . so, korang boleh ubah la kedudukan dia . letak je kat mana korang nak letak . supaya tak sakitkan mata korang dan tak ganggu keje korang . hikhik

sambil buat keje, sambil karaoke . hohohoho . eh ! lupa pulak nak gtau, software tu nama dia MiniLyrics . ika nak bagi link download pon takut salah bagi . korang search je la kat google tu . hahaha . atau pon try je kat SINI :)

9 comments:

  1. thnx share...sebab sesuai utk orang yg suke melalak macam sy nih! haha

    ReplyDelete
  2. ini boleh bikin tiap2 ari karoke nih...hihihi

    ReplyDelete
  3. wahh..ade eh sorfware mcm ni.. syok la lepas ni boleh karaoke bila2...hihihih

    ReplyDelete
  4. awt xikut mbr jalan2..hahah..rugi lah cuti xjln

    ReplyDelete
  5. thanks share..cam menarik plak bende nieh walaupon jarang karok.. hehe..

    ReplyDelete
  6. buat kerja sambil berhibur..tau2 dah masa balik.hehe

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com