help me !

sebenarnya ika nak mintak tolong dengan korang . nak mintak pendapat korang . ika nak belikan hadiah birthday untuk mama . tapi tak tahu nak beli ape T_T


birthday mama ika 26 Oktober nanti . yup ! tahun nie birthday mama jatuh pada Hari Raya Aidiladha :)

ika nak belikan mama handbag tapi baru je dapat tahu kakak dah tempah handbag untuk mama . hancur terburai harapanku . hukhuk ! so, kena fikir hadiah lain pulak . dh tak tahu nak bagi ape nie =.="

ape hadiah yang sesuai ika beli untuk mama ? any idea ?

14 comments:

  1. tudung, yang pasti tudung cantik like diva ~ngeee

    ReplyDelete
  2. Better hadiah untuk mama ika,ika buat sendiri..kalau tak ika bagi kasut..(": fiqah just bagi pendapat jer* (:

    ReplyDelete
  3. yg akak penah bg kat mak akak antaranya handbag tp akak ika dah bg, kasut,kain pasang, kain batik, kek, pizza,baju, blouse tp yg paling penting ingatan tu...walopon pemberian tak special penghargaan pd hari besday mak tu yg penting :)

    ReplyDelete
  4. Belilaa high heels, haha :) ataupun beli mekap kee..

    ReplyDelete
  5. Tudung, kasut atau baju ke. heee

    ReplyDelete
  6. erm..bole bg perfume ke...xpun beli gelang emas..ha... hihi :p

    ReplyDelete
  7. kalau mama awk bekerja.. belikan dia kain buat baju.
    2. kalau mama awk tak bekerja... emmm beli apa erk.. belanja makan di kedai best2.. then suruh org kedai bawa kek. buat surprise.. waaa
    neilis ada sediakan perkhidmatan ini...
    http://santaileeza.blogspot.com/2011/10/nailis-place.html

    ReplyDelete
  8. beli pavlova! hehe...
    kalo ada bajet lebih buleh ler beli jam. atau pun....kain baju yg dah siap. maybe di butik peace ke, first lady ke....heee...

    ReplyDelete
  9. hurm..belikan dia sesuatu yang dia pakai hari2.. yang tahan lama. yang sentiasa ada pada dia. cincin ke, atau rantai atau gelang..

    ReplyDelete
  10. bagi kiss je. tp jauh lak kan. hmm.. jam? purse? ;)

    ReplyDelete
  11. apa yang mama suka? pakai? tudung ke, jam... blouse pun boleh. kadang2 kita perah otak fikir nak bagi apa. tapi pada mak tu benda simple pun dah ckp buat dia gembira.

    ReplyDelete
  12. so ika beli apa kat mama?org pompuan senang..kain bleh...tudung bleh..mcm2 perhiasan bleh jugak

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com