happy 53rd birthday PAPA & MAMA :)

entry special untuk mama dan arwah papa ! tiap-tiap tahun ika buat entry nie untuk mama dan papa . mohon mama baca . hahahaha .

entry nie sebenarnya ika buat untuk ucapkan SELAMAT HARI LAHIR buat mama ika iaitu pada 26 Oktober . dan arwah papa ika jugak dilahirkan pada 25 Oktober tahun yang sama mama ika dilahirkan . hiksss . tapi papa ika dijemput terlebih dahulu oleh Allah SWT . semoga arwah papa ika ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman . aminnnn .



selamat hari lahir mama, ika doakan semoga mama sihat selalu . semoga mama dipanjangkan umur dan sentiasa dimurahkan rezeki olehNya . InsyaAllah, kami anak-anak mama akan selalu dan sentiasa ada bersama mama :)


hadiah untuk mama, ika dah beli siap-siap kat Ipoh . hiksss . hopefully mama suka la ye even ika nie bukan pandai sangat nak pilih hadiah . hahahaha . itupon dah tak tahu nak beli ape sebenarnya . abes semua orang ika tanya :P

14 comments:

  1. al-fatihah buat arwah ayah ika & selamat hari jadi makcik

    ReplyDelete
  2. alfatihah ye dan selamat hari lahir buat yr mom juga

    ReplyDelete
  3. salam ulangtahun kelahiran buat mama ika ye. semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.

    semoga arwah papa ika ditempatkan di kalangan org2 beriman di akhirat kelak. al-fatihah...

    ReplyDelete
  4. happy besday buat mama ika..dan al-fatihah buat arwah ayah ika..deqla juga mcm ika dah x punya ayah..

    ReplyDelete
  5. Selamat Ulangtahun Kelahiran Mama Ika.. :)

    Moga dipanjangkan usia, di berikan kesihatan yg baik dan di limpahkan rezeki dariNYA..amin..!

    ReplyDelete
  6. wow, special..
    hampir sama tarikh lahir..=)
    maaf ya, tanya,
    papa ika meninggal sebab sakit ke?

    ReplyDelete
  7. Selamat hari lahir untuk mama ika n alfatihah utk arwah papa ika..semoga aman arwah di sana

    ReplyDelete
  8. Al fatihah untuk arwah papa Ika..Moga rohnya tenang disana..Happy besday untuk mama ika...moga dipanjangkan usia... Salam Aidil Adha buat ika sekeluarga

    ReplyDelete
  9. Selamat hari lahir buat mama ika.. semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan berbahagia di samping keluarga tersayang..

    Semoga arwah ayah ika ditempatkan di kalangan org2 yg beriman..

    =)

    ReplyDelete
  10. alfatihah untuk papa ika n selamat hari lahir untuk mama :-)

    ReplyDelete
  11. sayu tgk arwah ayah ika..dia sakit apa ika?abah akk pun skang tengah sakit=(

    al-fatihah untuk ayah ika..semoga rohnya dicucuri rahmat Allah

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com