gegirl day

minggu lepas ika keluar hangout dengan adik ika dan jugak kawan dia . kebetulan dia ade kat Ipoh untuk sementara waktu nie . berpraktikal kat sini, so kitorang pon plan la untuk keluar jalan-jalan menggemukkan diri :)

kitorang keluar kat Jaya Jusco Kinta City . situ je pon yang ika tahu selain Grentown Mall dengan Ipoh Parade . hahaha . tempat lain belum sempat ika terokai kat Ipoh nie . nak g AEON Ipoh Station 18, mak aihhh jauh sangat . so, pegi je JJ .

tempat pertama yang harus ditujui, KFC . kena isi perut dulu baru boleh jalan-jalan dengan senang hati . wohaaaa !




even gaji tak dapat lagi, diriku masih mampu tersenyum . hahaha . takde duit, tengok je lah barang-barang yang berkenan tu . nak beli tapi bila fikir balik, dahulukan yang lebih penting . hikhik tunggu gaji lah ye . mohon cepatkan gaji ika . hukhuk

ika dan adik :)


teman budak dua orang nie shopping, kalau tak kuat iman, boleh habis semua duit nie . hahaha . semua benda diorang nak beli . haishhh . nasib baik lah ika tak tergoda dengan godaan-godaan mereka untuk membeli barang-barang itu :)


keluar jalan-jalan dengan diorang sampai petang . penat betul hari tu tapi still happy . ika keluar jalan-jalan dengan diorang nie sebelum ika g Program Semarak Kasih kat Gerik . hihihi . ika dah story kat entry sebelum nie :)

adik ika pon dah nak habis praktikal kat Ipoh nie . sekejap je dia kat sini . nasib baik sempat jumpa jugak .

17 comments:

  1. dah lama tak berkunjung di sini, dah lain rupanya..

    ReplyDelete
  2. jalan2 cari makan.. hehe.. betul2, kalau iman tak kuat, huuh, habis duit shopping je :D

    ReplyDelete
  3. Bagusnye tak terpengaruh untuk shopping he he :)

    ReplyDelete
  4. Bagusnye tak terpengaruh untuk shopping he he :)

    ReplyDelete
  5. nak buat gak lah hari gugurl day

    ReplyDelete
  6. pssttt ika.. kim salam kat gegir2 ni sume yer.. hehe

    ReplyDelete
  7. wah seronok nyaaa ramai2 makan nie
    huhuhu dah lama juga x makan KFC :)

    ReplyDelete
  8. dah lama x makan kfc. terliur pulak. hehehe

    ReplyDelete
  9. sedapnya kfc...tengah lapar ni...

    ReplyDelete
  10. kalu dah gj mesti lagi senyumkan?kan?heheh

    ReplyDelete
  11. seronoknya ika dapat jalan2.. :)
    dan yg penting manisnya senyuman.. :)

    ReplyDelete
  12. Jalan jalan yang penting shopping kemudian boleh. hiks

    ReplyDelete
  13. bestnyer jalan2.. lame dah x g jalan.. hehehe

    ReplyDelete
  14. nanti dah gaji tu..jgn lupa belanja jaa mkn kepci plak yer..ekekeke

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com