Aku Terima Nikahnya | Movie 35

kelmarin, ika balik dari program bersama orang asli kat Kuala Kangsar . sampai kat Ipoh nie dah petang . then, malam pulak gigih ika keluar pegi tgk wayang dengan roomate . hukhuk . letih dan ngantuk tp pegi tgk jugak :P

AKU TERIMA NIKAHNYA


SINOPSIS ::

Cerita tentang kepayahan seorang isteri yang sangat setia, Arlisa(Nora Danish) . Arlisa mengalami dugaan hebat apabila suaminya Johan(Adi Putra) ditimpa kemalangan.
Selepas kemalangan, Johan telah hilang ingatan atau menghidap Selective Amnesia. Arlisa sedaya upaya menjaga suaminya yang hilang ingatan walaupun suaminya Johan tu tidak langsung mengenali dirinya.
Arlisa mencuba untuk mengembalikan ingatan Johan dengan melakukan semula detik-detik indah semasa mereka bahagia dulu.
Namun semuanya gagal mengembalikan ingatan Johan. Lagi dugaan perlu dihadapi oleh Arlisa ialah apabila Johan mula rapat dengan Suriya(Mon Ryanti).
Johan makin selesa dan mesra di samping Suriya malah menyatakan hasratnya untuk menceraikan Arlisa kerana hatinya sudah terpaut kepada Suriya. Pergolakan yang semakin kencang itu memaksa Arlisa mengundur diri walaupun cintanya pada Johan tidak pernah berubah.




citer nie biasa je kot . tapi seyes memang sedih part Nora Danish blakon tu lepas suami dia eksiden . sian pulak tgk dia asyik menangis je keje . hohoho . 

rumah diorang cantik sangat ! suka tengok pemandangan kat kawasan rumah diorang tu . dekat dengan alam semulajadi . cantik :)

nak enterprem sikit.hahaha

15 comments:

  1. belum berkesempatan lagi nak tgk..

    ReplyDelete
  2. adui u buat i tak sabar ler..
    khamis lepas nk tgk, tetiba bf leeza tak nak. dia kata citer jiwang. haaaaaaaaaaa
    dia nk tgk stolen. leeza plak sengaja tak nak. haaaaa

    ReplyDelete
  3. wahhhh dah tgk !
    jelessss .. nak tgk gakkk huhu

    ReplyDelete
  4. Tadi kak M tgk the making ATN ni pun teruja sgt nak tengok..Bestnya ika dah tgk... Mmg sedih dan geram tgk scenes2 husband dia buat perangai tu,,

    ReplyDelete
  5. eh2..tgk kat parade ea... sbb ada bckgriund blakang tu..hihi

    ReplyDelete
  6. wahh lth2 pn smpt lg tgk wyg..hihi

    ReplyDelete
  7. ada gak tgk kisah di sebalik tabir citer ni kat tv3 mcm best her kan... kelate xdop paggung..kema tguu my laki download jer la nanti..hehe

    ReplyDelete
  8. xde kawan nk g tgk + en suami jauh. huhu macam best je

    ReplyDelete
  9. akak tunggu download jer..hahaha

    ReplyDelete
  10. Akak pun nak pegi tengok....
    Dah ajak en bf dah.... =D

    ReplyDelete
  11. tunggu downlod jerlah..hehe nampak romantik gila babs 2 orgnie=)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com