terima kasih Cik Keyrah :)

special entry untuk Cik Keyrah . sorry dear, baru diberi kesempatan untuk buat entry nie :) . 

ika ade join satu soalan kat blog Cik Keyrah nie . saje je la kan ika join . lagipon senang je . teka je berapa harga makanan yang Cik Keyrah makan tu . huhuhu . dan Alhamdulillah, rezeki berpihak pada ika walaupon jawapan ika terlebih sen . hahaha


meh nak pomot blog Cik Keyrah :)


dan Cik Keyrah ade bagi hadiah kat ika . kemain lama hadiah nie nak sampai Kota Bharu, Kelantan . hukhuk . tak tahu la kenapa kan . ika dapat pon dah malam ika nak bertolak g Kuantan . nasib baik sempat amik kat Pejabat Pos .

jom tengok apa yang ika dapat :)


thanks Keyrah bagi ika tudung nie . nice ! ika pakai masa hari first keje kat Perak . hahaha . tapi tak sempat pulak nak snap gambar .




dan jugak, Keyrah bagi ika penanda buku . hikhik . nnt baca novel boleh la ika guna nie . thanks yer Cik Keyrah ! ^^

21 comments:

  1. untunglah cik ika kita ni..saya xpernah menang pun.. sob2x..

    ReplyDelete
  2. tahniah ika...murah rejeki awk...hadiahnye pun cantik...

    ReplyDelete
  3. syiokkk la ika dapat tudung baru..hehee tahniahhh ya :)

    ReplyDelete
  4. cantik tudung nga kad raya tu......
    sweet !

    ReplyDelete
  5. bijak! jaa pon penah menag teka2 di blog 9nol4 SESAJER TEKA XSANGKA BETUL HIKHIK1 JAA DPT KEYCHAIN TAU...

    ReplyDelete
  6. wah.. tahniahlh.. mmg hebt la dia teka.. hehe

    ReplyDelete
  7. wah.. lebih dua kupang je iqa teka.. jom kita terjah blog keyrahh

    ReplyDelete
  8. waaaaaaaa best ler diaaa!! btw, cik rongoks saya suka dengan nick name awak! sesuai dengan gambar. dengan title bloglist! huhu nampak cm semuanya sekata jer. huhu. tema nya jelas! suke.suke.*tetiba jadi juri pulak. ampun. ampun cik rongoks tak buat lagi. huhuhu

    ReplyDelete
  9. wah bestnya.. dpaat hadiah... tahniah ika :-)

    ReplyDelete
  10. tahniah. cantik tudungnya ika...

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com