Program Semarak Kasih | Day 2

hari kedua yang penuh dengan aktiviti . weee . kat bawah nie banner program kitorang . cun tak ? hikhik


Program Semarak Kasih
Bersama MASYARAKAT ORANG ASLI
RPS BANUN, DAERAH HULU PERAK


dan hari kedua, pagi :: kitorang ade Program Apresiasi Bahasa & Sastera untuk pelajar-pelajar sekolah . program nie diadakan kat SK RPS Banun, Gerik . dekat je dengan tempat kitorang tinggal tu . hikhik . tengok gambar ika kat bawah . terpaksa pakai baju tebal-tebal . sejuk ! hujan turun tak tentu . 





dan petang pulak kitorang ade sukaneka bersama penduduk kampung . meriah ! ika pon dah malas nak menaip . so, meh la layan gambar :)








acara sukan untuk dewasa :)


tarik tali perempuan :)


tarik tali lelaki :)

acara sukan untuk kanak-kanak :)


tiup belon :)

lari sambil ikat kaki :)

bawa bola ping pong :)

walaupon cuaca tak menentu . kejap hujan, kejap panas, tapi diorang still nak main jugak . tanah pon dah memang becak sakan la . nak berjalan pon dah berat kaki . semangat betul diorang . happy tengok diorang dapat main .

last but not least, gambar ika ! hahaha . kepenatan tapi still happy even dah bape kali dok sedut inhaler asthma :P



to be continued :)

5 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com