Pembantu Pembangunan Masyarakat | Day 8

Selasa . 28/08/12

hari kedua lapor diri . hari kedua nie kitorang just datang amik surat penempatan je . sbb kitorang kena lapor diri kat negeri masing-masing keesokan harinya .

TAPI, hari kedua nie ika sempat amik gambar . lalalalala

kawan baru, Alyne dari Sabah :)

kawan baru, Kak Farah dari Melaka :)

ramai kawan baru ika dapat . yang kat bawah nie, blogger . hikhik . dia datang kat ika, then, "saya kenal nie . blogger retis . cik rongoks !" hahaha . ade jugak yang kenal ika . ika tak jumpa dia punya link blog :(

kawan baru, Jariah dari Sabah :)

habis je sesi di Kuala Lumpur, ika g jalan-jalan kat rumah mak saudara ika . g lepak-lepak jap kat sana sebelum g beli tiket nak g Ipoh, Perak . ika bertolak ke Ipoh, Perak petang tu jugak . dalam pukul 8.30 malam ika sampai di Ipoh, Perak . ika g sana sorang-sorang jugak T_T

dalam bas, dok menangis sobsob sbb takut sangat . nak g negeri yang takde kenal sape2 . macam-macam dok fikir . air mata pulak taknak berhenti . hukhuk

then, sampai kat terminal bas Medan Gopeng tu, nasib baik ada pak cik baik hati sangat tolong ika . mungkin dia tengok ika tak tentu hala . hahaha .

ika bermalam di Tune Hotels, Ipoh, Perak malam tu . best la jugak ! sangat selesa . lagipon dekat dgn Pizza Hut, KFC dan jugak 7Eleven :)











sedang bersedia dari segi mental dan fizikal :)

continued :)

9 comments:

  1. good luck.berdiri btol ika ni :)

    ReplyDelete
  2. suma orang lalui benda ni...jgn pikir sgt...xmau mai penang ka?sini bleh mkn nasi kandaq hehe

    ReplyDelete
  3. Hmboii ika.. Dh berubah nm nmpknya..dah xlmbt nk wat nsik minyak ke..hihii

    ReplyDelete
  4. perghh..ada orang kenal dia blogger.. bestnya.. :)

    hahaha..

    cik rongok.. tune hotel best.. cuma tandas dia xde kunci.. betul x?

    ReplyDelete
  5. bestnya dpt ramai kwn baru.

    berani jugak ika travel sorang2. ;)

    ReplyDelete
  6. 1. nak cakap.. bestnyer... jeles i ... hehehe

    2. macam tukar header.. ker leeza tak perasan. hehehe

    ReplyDelete
  7. jamban pun smpt snap yer dear..hihi..apapun, selmt menjalani satu lagi fasa baru dlm hdp cik rongoks... :)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com