Pembantu Pembangunan Masyarakat | Day 7

Isnin . 27/08/12

dan tibalah hari yang dinanti-nantikan . hari untuk ika melapor diri sebagai Pembantu Pembangunan Masyarakat . semangat punya pasal, 6.45 pagi dah tercegat kat LRT Cempaka . hahahaha .


dan Alhamdulillah, ika berjaya sampai ke Wisma Selangor Dredging . sorang diri ! hikhik . syukur sangat even rasa takut tu membuak-buak .

seramai 39 orang yang lapor diri hari tu termasuk ika . part yang paling best, macam2 loghat ada . hikhik . hari pertama lapor diri nie ika tak sempat nak snap gambar sbb perasaan malu yang kian menebal . lalalala

pagi, kitorang dengar taklimat . then, petang pulak tunggu surat penempatan kitorang . semua dok berdebar dapat negeri mana . hihihihi . 

Alhamdulillah, ika dapat posting ke Negeri PERAK . mula-mula suka jugak dapat Perak . lepas tu bila fikir balik, ika takde kenal sape-sape kat Perak . terus rasa down sangat :(

balik rumah, terus call family ika . inform dapat negeri Perak . kat Perak nanti, kitorang akan dibahagikan pulak mengikut daerah . so, berdebar lagik !

continued :)

7 comments:

  1. wah..perak di daerah mana tu..? xsabar nak tahu ni...

    ReplyDelete
  2. ok la tu. perak dekat sket ngn kelate. boleh balik sokmo. tahniah ika. ;)

    ReplyDelete
  3. panjang kisah dia bersambung2 x habis lagi...

    ReplyDelete
  4. ikaaaa..
    ya ampun..
    comel gilerrr blog hehee,.,.
    sorry..
    bru skrg online balik hahhaa..
    my ni daaa mcam chipsmore pulaa..

    congrats ikaa..
    keja elok2 yerr..
    hujung tahun ni if ada rezeki, kita jumpa k :)

    my turun kl nanti dlm bln 11 or 12.. :)

    ReplyDelete
  5. meh dtg ke kampung raihan meh.. ^^

    ReplyDelete
  6. ohhh so skrg ada di perak lah ea...
    selamat bertugas awak. hehehe

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com