Pembantu Pembangunan Masyarakat | Day 6

Ahad . 26/08/12


hari kelima sudah ika berada di Kuala Lumpur . hari nie pon ika takde buat apa-apa . tak keluar g mana-mana pon memandangkan semalam ika dah keluar meneroka Kuala Lumpur . lagipon ika tengah kumpul tenaga untuk berjalan keesokan hari :)

ika dok berehat di rumah sambil menggemukkan badan . lalalala . padahal bukan makan sangat pon . hilang selera makan sejak kena dok jauh dari family . wuwuwu .

hari kelima nie best sbb ade kenangan manis dok rumah kawan kakak ika nie . dia ada anak 2 orang . sorang lelaki, sorang lagi perempuan . 

then, anak lelaki dia kunci ika dalam bilik mandi hari tu . terbaik kan ? hahaha . mahu tak menangis ika kena kurung dalam bilik mandi . dah la budak tu baru umur 5 tahun ! mungkin dia saje nak kenakan ika . mungkin jugak dia nak main dengan ika . hahahaha . redha je lah .


lama jugak dok dalam bilik mandi tu . kemain lagi ika panggil kawan kakak ika tu . maybe dia tak dengar sbb ika kat tingkat atas, dia pulak kat tingkat bawah . wuwuwu

ape pon ika dah selamat keluar dari bilik mandi tu . trauma jap nak masuk bilik mandi . hahahaha

continued :)

11 comments:

  1. alalalala..kesiannya dia..x psl je kena kurung. xpe dik, mula2 berjauhan dgn family mmg camtu. lama2 nnt dh biasa dh. jgn sedih2 k :)

    ReplyDelete
  2. yaALLAH...siannya ika... lepas ni bw phone masuk bilik air ye... :)

    ReplyDelete
  3. haha..lawak la ika..boleh pulak kena kurung..hihi

    ReplyDelete
  4. pas nie masuk bilik airpun kena bawak henpon.hahaha..apalagi dia suruh ika sental daki2 lama sikit dalam bilik air2.hahaha kesian pun ado

    ReplyDelete
  5. ika... mcm mana awak buat eh? bila klik gambar dia mcm zoom... bole ajar tak?

    ReplyDelete
  6. kena kurung dalam bilik mandi? hahaha.. siapakah hero/heroin yang menyelamatkan mrs rongok?

    ReplyDelete
  7. maybe dia nak ajak main sembunyi2 tu. hihi..

    ReplyDelete
  8. Nampak lucu jugakk laa part kena kurung tuu , hahaha . Ngan budak kecik pun boleh jadi..ngeheee :3

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com