Pembantu Pembangunan Masyarakat | Day 3

Khamis . 23/08/12

hari kedua ika di Kuala Lumpur . ika takde keluar g mana2 pon . dok terperap dalam bilik je . lagipon ika nak cover tido yang tak berapa nak cukup sehari dua tu . hahahaha


penat sangat ! sampai Kuala Lumpur je, terus penat . lalalala . banyak benda nak kena fikir dan buat :(

KLCC pon ika tak jejak lagik . huhuhu . malas lagi nak g jalan-jalan . lagi pon awal lagi .

petang tu, kawan kakak bawak ika g Taman Pandah Indah . tempat untuk rekreasi . lawa sangat tempat dia . bersih . then, ramai la jugak yang dok berjoging . budak-budak pon ramai dok main permainan kat sana :)

continued :)

14 comments:

  1. baru sampai KL ye?selamat berjalan :)

    ReplyDelete
  2. ika, sy yg nk masuk 5 tahun study kt ukm ni pun ade la 2 kali jejak kaki kt klcc tu. haha. sadis sungguh.

    ReplyDelete
  3. sempat tu berjalan-jalan sampai pandan indah.. huhuhu..

    ReplyDelete
  4. wahh..seronoknya ika..! dapat jalan2.. nur duk keje je ni...huhuhu

    ReplyDelete
  5. baru masok keje gomen yer..? kat man tu dear??

    ReplyDelete
  6. dekat dgn rumah akak tu tmn pandah indah. awak buat apa kat sana? :)

    ReplyDelete
  7. cik rongoks!mgu lepas saya g kl kan! depan klcc saya saya saksikan sendiri kejadian ragut. hati2 tau! yang diragut dengan perempuan bersama pkwe dia. bukan sengsorang. huhuhu. hati2 ya di mana juga! :)

    ReplyDelete
  8. biar dulu
    relax dulu .. nanti2 leh teroka KL
    lepas tuu dah lama sikit jadi macam akak .. huhuh bosannyeee live di KL ;)) its normal !

    ReplyDelete
  9. sekali sekala g tempat rekreasi best jugak kan :-)

    ReplyDelete
  10. berapa lama kat KL... leeza di Kl..
    tp minggu ni sibuk lah ada pembentangan tesis.....

    ReplyDelete
  11. citer KL hari tuh eh? wahh best nya, jenjalan jer keje nya....!

    ReplyDelete
  12. wah, bunyi cam seronok.. xpernah lagi gi taman Pandan Indah

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com