Pembantu Pembangunan Masyarakat | Day 2

Rabu . 22/08/12

dalam pukul 9 pagi, ika beraya kat rumah atok jap kat Kuantan . kejap je sempat beraya :( . terus balik rumah kakak sbb ika kena bertolak ke Kuala Lumpur dah . tak puas lagi jumpa atok .

dalam pukul 12 tengahari ika gerak ke Kuala Lumpur . ika g dengan kakak kepada abg ipar ika . sbb dia keje kat sana . so, dia hantar ika dulu kat rumah kawan kakak ika . huhuhu . sempat berhenti makan dan solat kat Hentian Temerloh . kemain ramai orang . sampai nak duduk pon dah takde meja . hukhuk .


jalan takde la jammed teruk . biasa je ika rasa . then, ade la jugak hujan kat sesetengah tempat tu tapi tak lebat :)

ika sampai kat Kuala Lumpur dalam pukul 3 lebih . then, ikut kakak abg ipar tu pergi tempat keje dia kat Mardi dekat UPM Serdang tu . sempat la jugak mata nie melilau-lilau tengok UPM yang besar gedebak tu . huhu . jakun kan ? hahahaha . tak pernah sampai KL :P

then, balik rumah kawan kakak dalam pukul 5 lebih dah dekat Pandan Indah . dekat je dengan LRT Cempaka . ika stay kat sana sampai lah dah tahu kena posting kat negeri mana :)

continued :)

11 comments:

  1. aloo..de smbungan pula..cepatlah.. nak tahu ni..hihhi

    ReplyDelete
  2. oo nasib ada kakak ipar yg leh tlg kan :-)

    ReplyDelete
  3. keje jadi pembantu pembangunan tu yea...

    ReplyDelete
  4. tak best mana pun UPM, boring dah dok sini. dari degree,mstr n phd, hm~...pilihan hati mesti nak stay dekat putrajaya kan, boleh dapat rumah situ...

    ReplyDelete
  5. wah..UPM tu memang besar.. best tau kat sana..

    ReplyDelete
  6. xpe ika..lama2 nnt awk akan biasa dgn kehidupan kt KL ni. yg penting, kena pandai jaga diri :)

    ReplyDelete
  7. baguslah tak jem.. sbtu, leeza terkandas, terperosok dlm jem. haaaaaa

    ReplyDelete
  8. camne ye skop keje dia?..btw good luck n stay cute ye cek ika yg cute :)

    ReplyDelete
  9. selamat rasa tak sangkut dalam jem..hihii kalo tak ika kena bawak roti byk² la..hehee..

    ReplyDelete
  10. Dia suh duduk bersila kot.... =P

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com