Pembantu Pembangunan Masyarakat | Day 1



ika kena lapor diri untuk jawatan Pembantu Pembangunan Masyarakat di Kuala Lumpur pada 27 Ogos 2012 . banyak sangat benda yg ika lalui sepanjang nak lapor diri nie ^^

Selasa . 21/08/12 

perjalanan menuju ke Kuala Lumpur . huhuhu . saat orang lain masih beraya, ika pulak beraya dalam bas . hahaha . raya ke-3, malam tu ika naik bas ke Kuantan, Pahang .

bas ika naik tu pukul 10 malam tapi sampainya pukul 10.30 malam . biasalah tu kan . dah tu pulak, bas sampai je terus hujan . memang sempat la bermain hujan dulu . lalalala . biasa ika naik bas g Kuantan time malam paling lama pon 7 jam . tp malam tu 8 jam ika dalam bas T_T


dugaan betul malam tu . ika dah la demam time tu . lelah lagik . hujan pulak buat sejuk tu bertambah-tambah . then, dengan aircond dalam bas tu lagik ! 

walaupon dh tutup aircond yg kat atas kepala tu, tp still rasa aircond jugak . tak boleh nak nafas . nak tak nak kena sabar lah ye . ingat dalam pukul 5 pagi dah sampai . sekali pukul 6.30 pg baru sampai Kuantan :(

rehat jap kat rumah kakak kat Kuantan tu .

**continued :)

7 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com