Pembantu Pembangunan Masyarakat | Day 1



ika kena lapor diri untuk jawatan Pembantu Pembangunan Masyarakat di Kuala Lumpur pada 27 Ogos 2012 . banyak sangat benda yg ika lalui sepanjang nak lapor diri nie ^^

Selasa . 21/08/12 

perjalanan menuju ke Kuala Lumpur . huhuhu . saat orang lain masih beraya, ika pulak beraya dalam bas . hahaha . raya ke-3, malam tu ika naik bas ke Kuantan, Pahang .

bas ika naik tu pukul 10 malam tapi sampainya pukul 10.30 malam . biasalah tu kan . dah tu pulak, bas sampai je terus hujan . memang sempat la bermain hujan dulu . lalalala . biasa ika naik bas g Kuantan time malam paling lama pon 7 jam . tp malam tu 8 jam ika dalam bas T_T


dugaan betul malam tu . ika dah la demam time tu . lelah lagik . hujan pulak buat sejuk tu bertambah-tambah . then, dengan aircond dalam bas tu lagik ! 

walaupon dh tutup aircond yg kat atas kepala tu, tp still rasa aircond jugak . tak boleh nak nafas . nak tak nak kena sabar lah ye . ingat dalam pukul 5 pagi dah sampai . sekali pukul 6.30 pg baru sampai Kuantan :(

rehat jap kat rumah kakak kat Kuantan tu .

**continued :)

7 comments:

  1. tahniah cik rongoks..hehe. payah nak dapat tu walaupun jawatan pembantu

    ReplyDelete
  2. sambunglah..sambunglah.. hahaha..

    dugaan mencari rezeki.. doa anda sentiasa dirahmati allah dan tabah..

    ReplyDelete
  3. dah kerja yer... bestnya.. tahniah :-)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com