Kesah Cik Rongoks telah dibedah !

ehem ! ehem ! 
testing ! testing !

Alhamdulillah, 12 September 2012 . blog Kesah Cik Rongoks telah pun selamat menjalani pembedahan . hahahaha ! dah setahun lebih pakai template lama tu . so, tukar angin la sikit kan . umur pon dah makin meningkat :)

moh la kita tengok ape yang BERTUKAR ! ^^

yang nie wajah lama blog ika . nama blog pon KESAH CIK RONGOKS . tema kaler PINK & PURPLE .


then, ika tukar kepada wajah baru . nama pon dah baru . MR & MRS Rongoks . tema kaler BIRU & PINK . oh ya ! jangan tanya sape MR Rongoks tu . hahahaha . tak dapat ika nak jawab . soalan susah tu ^^


lepas tu ika tukar yang date nie . dulu kaler pink . so, ika tukar jadi kaler biru . tutorial dan gambar tu ika amik kat blog Shida ^^



seterusnya ika tukar signature kat bawah post tu . yang lama ika pakai yg cik rongoks nie . hikhik .

so, dah bertukar jadi yang kat bawah nie :)


dan jugak ika tukar button BACK TO TOP .



itu je kot yang ika tukar . ika tukar sebab saje-saje nak tukar . takde kena mengena antara yang hidup mahupun yang telah meninggalkan kita . jangan persoalkan siapa MR Rongoks tu sebab dia sememangnya pemalu . hahaha .

thanks Wan Hazel sbb dah berjaya operate blog ika . dan mintak maaf banyak-banyak terpaksa layan karenah customers yang banyak songeh nie . hahahaha . setahun sekali je kan ika tukar :)

Good Bye Kesah Cik Rongoks !
Hello MR & MRS Rongoks ! ^^

31 comments:

  1. cantik.. nampak sweet gitu.. hahaha.. :)

    ReplyDelete
  2. cun la... cantik sangat.. blog sarah pun baru lepas operate 2 tiga hari lepas..

    ReplyDelete
  3. waaa nice nice... leeza tak ada masa lg nk bedah2 ni.

    ReplyDelete
  4. Ika pandai lukis doodle eh ? waaaa, comel. Kalau fie pandai kan best

    ReplyDelete
  5. cantek2... senyum bg nampak gigi tu sikit, nak tgk la.. hihi

    ReplyDelete
  6. Makin comel blog ni..berseri-seri ngan header baru tu..

    ReplyDelete
  7. operate yg ini rupanya. tulisan ttp sama ye ika. apa pun sweet je wajah baru ni.

    ReplyDelete
  8. CANTIK NYA !!! UHUK UHUKK ! :)) SUKA LAHH SUKA LAHH .

    ReplyDelete
  9. CIk Rongoks mmg suke warna pink & biru ye... ahahahha... kim salam kat Mr Rongoks ye :P

    ReplyDelete
  10. perghhh... dah ada mr laa.. hehe. tahniah.. :)

    ReplyDelete
  11. weweet! Ada Mr Rongoks lah. Hahaha! Santikkkk!

    ReplyDelete
  12. cantik, tertanya2 mana Mr nya..mrs je ada

    ReplyDelete
  13. ptt hairan ingt mrs rongok mna td..hii...taken by??hehehe

    ReplyDelete
  14. makin cantik ika..wan mmg pandai n kreatif kan...:)

    ReplyDelete
  15. cantiklah..!
    terkejut mula2 masuk tadi..ingtkan salah blog..hihihi

    ReplyDelete
  16. cantik lah...

    tapi rindu pulak header lama...

    tapi header nih pun sweet..

    :)

    ReplyDelete
  17. ika, kenapa comel sgt niiii.. hehe

    ReplyDelete
  18. eeeeehhhh..dah ada 'MR'.. hehehehe...
    saya singgah sini selepas ntah berapa lama tak singgah. maaf la masa limited.. ^_^

    saya share ni : http://www.sofinahlamudin.com/2012/09/jangan-bergaduh-sebab-belacan.html

    dan ini : http://www.mohdnasyit.com/2012/09/cik-sophie-dan-buku.html#.UFHQMLIgdT2

    Have a brilliant blogging..hehe..

    ReplyDelete
  19. wah! cik rongoks dah ada MR la hehehe..tambah cantik la blog ni..tahniah :)

    ReplyDelete
  20. eheh eh date tuh hehee :)
    wane dia xsama la dgn blg..meg ika PM shida.shida bt yg sama warna dgn blog ika..PM tau!!

    ReplyDelete
  21. suka yang lama n baru suka gak cuma yang baru tak nampak gg rongak.huhu..akaknie ngah sakit geraham bongsu..bukan nak tumbuh tapi dah pecah n tinggal tunggul....waa rasa nak nanges kuat2..pasnie akak kena pasang doodle rongak plak.huhu

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com