I'm back !

testing ! huhuhu

sebenarnye ika nak mintak maaf sebab terpaksa tutup blog ika beberapa hari yang lepas . tapi hari nie ika dah open balik blog nie . hikhik . baru je tutup beberapa jam, dah ramai yang tanya :(


tiga hari yang lepas ika bermalam kat Gerik untuk program bersama orang asli . agak sibuk sikit . yang tu nnt ika story kemudian . ika terpaksa tutup blog ika atas sebab-sebab tertentu . tak semua suka dengan apa yang kita tulis . right ? :)

ika nak mintak maaf jugak kalau ika ada terkasar bahasa, ada tertulis sesuatu yang mengguris hati korang, ika mintak maaf banyak-banyak . dunia blogging nie biasalah kan . ada pasang surutnya . tak selamanya kita kat atas . ada jugak masanya kita kat bawah .

tapi tak perlu la kita nak meng"entry"kan blogger itu atas dasar kita tak suka dia . seolah-olah kita sedang menjatuhkan diri dia . ok dah . hihihi . keep on smiling . wuwuwu .

14 comments:

  1. mcm best je program bersama org asli tu hehe

    story la cmna pengalaman kt sana : )

    ReplyDelete
  2. perghhh.. awal2 dah bnyk program.. hehe.. menarik.. :)

    ReplyDelete
  3. PPM mmg busy kan..hehehe...cubit2 nuffnang

    ReplyDelete
  4. welcome back dik.
    sabar ye. manusia ni mcm2 ragam.
    kita baik ngan org, tp kdg org x baik ngan kita. huhuhu

    ReplyDelete
  5. haihh suspen je.. patot la bkk blog ika x leh..tertanye jugak kan kenapa...huhuhu...welcome back la yer.. :)

    ReplyDelete
  6. Macam chipsmore pulak menghilang. Hehe.

    ReplyDelete
  7. wah, makin cantik la blog dia.. sumpah cantik.. suke suke :D

    ReplyDelete
  8. tulah, tertanya2 kemana hilangnya ika..
    sebab buka tak boleh..

    ReplyDelete
  9. ptt la nak bukak tak dapat.rupnya tutp yea
    biasa la.adeyg tak suka kan.yg penting kita ikhlas buat blog.

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com