Broken Heart Museum

hari nie ika nak kongsi satu tempat dengan korang . korang penah dengar atau baca pasal "Broken Heart Museum" ? ika ade terbaca dalam satu surat khabar nie masa tengah kemas-kemas tempat duduk ika kat ofis . so, ternampak dan terbaca lah benda tu . cepat-cepat search kat internet . hukhuk

siapa sangka kan ? orang yang patah hati pon ade muzium . hahaha . so, kalau korang patah hati atau putus hubungan dengan gf/bf korang, hadiah atau ape2 la yang korang dapat tu, kalau rasa dah tak nak simpan, boleh la hantar ke muzium nie . hihihi . boleh jadi pameran :P


meh tengok ape yang ade kat muzium tu :)
ika dah linkkan cerita di sebalik setiap gambar tu . so, tekan je la kat gambar tu ^^

"I love you" Teddy Bear


A Box made of Matches


A Wedding Dress


A Cell Phone


A Glass Horse


5 je lah ye . nak baca yang lain, tengok je kat website dia . hahahaha . muzium nie Zagreb, Croatia . ye ! ika tahu tempat tu jauh . hihihi . nak pergi belum tentu lagi sampai ye dak ? so, tengok2 je dalam website dia . pastu kalau rasa teringin sangat nak pergi, kumpul duit banyak2 . wohaaaaaa :P

11 comments:

  1. broken heart pun ad museum hahaha

    ReplyDelete
  2. a'aa betoi tu, nak g blm tentu, tgk website jd lah.. hihi

    ReplyDelete
  3. suka henfon pesen lama, nampak nostalgik je ;)

    ReplyDelete
  4. Tadi ada baca psl muzium Teddy Bear kat satu blog ni. Ni pasal Broken Heart Museum lak? Macam2 museum rupanya ada ya? :D

    ReplyDelete
  5. blog jaa pun ada muzium! muzium citer anak! hahahahhaa

    ReplyDelete
  6. Ingatkan dekat Malaysia. kan best kalau ada. Huhu

    ReplyDelete
  7. wau...bagus jgk ada muzium broken heart nie. kadang2 yang putus cinta nie dah tak mau nak simpan2 barng kenangan ex gf or bf dia bg nie. haa... kalau dah ada muzium cam nie bleh la mengkhazanahkan kenangan tue kat sana. leh jd tatapan orang ramai. kannn ??

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com