Segmen di mana anda beraya pada tahun ini bersama phat corner



hari nie tergerak hati nak join segmen . tu pon setelah ditag oleh Korn yang baik hati :P

Segmen : Di Mana Anda Beraya Pada Tahun Ini 
Bersama Phat Corner


tahun nie ika rasa macam tahun-tahun yang lepas jugak . ika akan beraya di Kota Bharu, Kelantan . beraya kat rumah sendiri je . huhuhu . sape yang dok Kota Bharu, boleh la datang raya kat rumah ika . rumah ika dekat dengan Masjid Langgar, Kota Bharu, Kelantan :)

kawasan rumah ika nie mostly terdiri daripada saudara terdekat . jiran-jiran ika pon memang mak saudara, nenek, pak cik saudara, sepupu dan semua yang ada kena mengena . 

cuma, memang menjadi rutin keluarga ika bila raya pertama, kami akan ziarah kubur arwah papa dulu . then, kami akan bergerak menuju ke Pasir Puteh, Kelantan . kat sana rumah keluarga sebelah mama ika . 

gambar raya tahun lepas . dapat anak saudara baru ^^

kami akan berada di sana sepanjang hari . dan akan beraya di hampir semua rumah saudara mara kat sana . hihihi . raya kedua barulah kami akan berada kat rumah sepanjang hari :)

raya tahun lepas kat Pasir Puteh, Kelantan.

dan ika pulak raya kedua tu ika akan ke rumah sahabat ika . jalan-jalan sambil beraya . maybe raya tahun nie pon ika akan buat benda sama . lagi pulak lepas raya nie ika dah nak stay kat Kuala Lumpur . so, nak habiskan masa dengan family dan jugak kawan-kawan :)

tapi ika rasa raya tahun nie ika macam kelam kabut sikit . nak settlekan hal nak stay kat Kuala Lumpur nnt . haishh . banyak yang tak settle lagi . hukhuk

ika nak tag : ejulz, raihan dan jugak sharina :)

20 comments:

  1. settle satu persatu k

    selamat hari raya.huhu :p

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen dear !
    wahh pic pegang anak saudara tuu cute lahhh .. ada ala2 ibu mithali .. ekeke ;))

    ReplyDelete
  3. Gud luck.. Akak beraya kat Langkawi jer..sanak sedara semua kat sini..

    ReplyDelete
  4. kalu sy gi alek nu sy singgah neh (cam betul je) hehe..selamat bersegmen ye :)

    ReplyDelete
  5. ingatkan pegang anak sendiri...ada gaya tu

    ReplyDelete
  6. comelnya ika pegang baby... :)

    ReplyDelete
  7. shida pun join segmen yg sama :)

    syoknye semua dekat2 sng kan xpelu lah nk bgegas kluar umah nk g umah sanak suadra :)

    selamat hari raye cik rongoks :)

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen. tahun ni beraya kat pahang dgn ganu.

    ReplyDelete
  9. oi mak cik...nnt dtg uma tirah deh...

    ReplyDelete
  10. Dapat anak saudara ? Wauu ! Sama laa!:))

    ReplyDelete
  11. wahhh kat kota bharu ye?
    kalo cik ana ade p ke
    kelantan nti blh la singgah =P







    slm ramadhan,
    cik ana

    ReplyDelete
  12. http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

    dri segmen sme
    kelik qelate la demo

    ReplyDelete
  13. tq sebab sudi join segmen phat ya...wah meriah eh tahun lepas punya raya putih bersih gitu baju nya..anyway selamat berpuasa & selamat menyambut hari raya..maaf zahir batin ;-)

    ReplyDelete
  14. memang meriah beraya bersama keluarga...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/08/teka-baju-raya.html

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com