Salam Aidilfitri



di kesempatan ini, ika ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN buat semua terutama sekali buat keluarga ika yang tersayang . 

buat sahabat seperjuangan ::

http://www.emocutez.com SK Langgar, Kota Bharu (1997-2002)
http://www.emocutez.com SMK Agama Tok Bachok, Bachok (2003-2005)
http://www.emocutez.com SMK Sultan Ismail, Kota Bharu (2006-2007)
http://www.emocutez.com PLKN Kem Tasik Meranti, Wang Kelian, Perlis (2008)
http://www.emocutez.com Matrikulasi Changlun, Kedah | Sains Fizik (2008)
http://www.emocutez.com UiTM Kelantan, Kampus Machang | CS 110 (2008-2011)

dan tak lupa jugak, buat kawan-kawan satu tempat kerja dengan ika dulu ::

http://www.emocutez.com Cheetah Junior, Billion, Kota Bharu 
http://www.emocutez.com Taska Mummyku, Kota Bharu
http://www.emocutez.com Guardian Kuantan Walk, Kuantan
http://www.emocutez.com Tadika Permata Ilhamku, Kuantan
http://www.emocutez.com Intersoft Computer Sales & Services, Kuantan
http://www.emocutez.com Pricoh Enterprise, Kota Bharu

dan yang paling penting, buat semua FOLLOWERS & READERS blog Kesah Cik Rongoks ^^

ika menyusun sepuluh jari tangan dan sepuluh jari kaki andai ada terkasar bahasa, ika buat korang terasa ke sepanjang ika berblog nie yer ^^

semoga ukhuwah yang terjalin antara kita dalam dunia blog nie akan terus berkekalan . Insyaallah .

untuk yang beraya kat Kelantan, jemputlah datang beraya kat rumah ika di Kota Bharu . nak datang tu, bagitau la dulu yer kot-kot ika g melencong ke tempat lain . hihihi . nnt pape hal, pm je ika kat FB page Kesah Cik Rongoks ^^

tahun nie raya pertama dan kedua, ika di Kota Bharu .
raya ketiga, ika di Kuantan, Pahang .
raya keempat dan seterusnya, ika di Kuala Lumpur .

Salam Aidilfitri,
Maaf Zahir & Batin .

27 comments:

  1. amboi...dh macam ucapan raya kat radio je gayanye ye..selamat hari raya ika..maaf zahir batin :)

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya aidilfitri jugak ika... saya mengambil kesempatan ni untuk memohon kemaafan kepada awak jika ada terkasar bahasa dan menyakitkan hati awak ye.. maaf zahir dan batin..

    ReplyDelete
  3. semua org buat ucapan raya huhu :D slmt hari raya :D

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya ika, maaf zahir batin ye akak pinta. salah silap harap dimaafkan.. take care ye ika,

    ReplyDelete
  5. atikah @ cik rongoks aku nak ucap kat ko SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN... kira 0-0 ya hu hu hu... >..<

    ReplyDelete
  6. Selamat hari raya aidilfitri, maaf zahr dan batin kak ika kiut..=D

    ReplyDelete
  7. Selamat ary raya Cik Rongoks !! :D

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya ika...

    thanks akak dh dpt kad raya dr ika tu..cantekk...nti akak wat entry pasal tu..tp pas raya la ek..hehhehe

    ReplyDelete
  9. ucapan utk semua erk.. haa..
    bagus lah ada senarai2 tu.

    ReplyDelete
  10. slmt hr rya...jgn lpa mai umah tirah..hehe

    ReplyDelete
  11. Selamat Hari Raya :)

    Alhamdulilah ! Dah Cashout Says My Dalam Masa 3 Hari ♥ Jom Baca :) http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/08/alhamdulilah-dah-cashout-says-my-dalam.html

    ReplyDelete
  12. salam aidilfitri untuk cik Rongoks dan keluarga...(^_^)

    ReplyDelete
  13. fuh,,banyak sesangat lisnya . slmt raya :)

    ReplyDelete
  14. salam aidilfitri untuk cik Rongoks dan keluarga.. hehe klau masuk pertandingan ucapan kat atas tu dah confirm juara... :)

    ReplyDelete
  15. selamat hari raya jugak ika...^_^...

    ReplyDelete
  16. selamat hari raya jugak utk ika!

    ReplyDelete
  17. Wah!!! banyak tempat kerja awak dulu yek....

    ReplyDelete
  18. salam aidilfitri juga buat ika.. :)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com