karoot komedia X



korang suka tengok karoot komedia X yang kat astro warna tu ? huhu . ika suka tapi selalu ika tengok yang ulangan je :P


kat rumah ika nie memang ade peminat tegar karoot komedia X nie . tak padan dengan kecik . tak boleh dengar muzik dikir barat karoot komedia X tu . terus berlari-lari g depan tv . hahahaha .



hahahaha . jangan harap dapat amik remote tu daripada dia ! lalalala . remote tu dah jadi enset dia . wakakaka . kemain besar enset dia :P


see ! peminat tegar karoot komedia X . hukhuk . berdiri dekat dengan tv semata-mata nak tengok citer feveret dia . haishhh . ika rasa dia minat sabri yunus :) . amani oh amani ! ^^

14 comments:

  1. tak tengok pun Karoot Komedia ni. lgpn takde channel tu.. channel yg sedia ade pun tak tertengok.. hehe

    ReplyDelete
  2. tak tengok so tak leh nak komen apa...;)

    ReplyDelete
  3. amboi.. haha.. part sabri yunus tu hah ambek.. brdiri dpan tv sudah.

    ReplyDelete
  4. org tua tu buang tebiat ke apa main game sampai ke bilik air...hehe!

    ReplyDelete
  5. ada talent nak dikir barat budak tu nanti,hehe

    comel betul!

    ReplyDelete
  6. Elie pun layan cite ni. kalau dah tgk, mmg tak sah kalau tak gelak. haha

    ReplyDelete
  7. raihan jrg tgk karoot komedia nie..suka tgk betul ke bohong..hehe

    ReplyDelete
  8. laaa.... sama ngan anak buah deno si adam... kalau ada rancangan karoot komedia tu, mesti gaduh ngan deno... sbbnya dia nak tengok rancangan tu, deno nak tengok AXN.. haha

    ReplyDelete
  9. saya tak pernah lagi tgk citer ni

    ReplyDelete
  10. hahaha. tak boleh blah.
    btw selamat hari raya cik rongoks :D

    ReplyDelete
  11. pandainya amani tgk karoot komedia...

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com