Kad Raya | 9



tiap-tiap hari update pasal kad raya . dah macam review blog pulak ika rasa . huhuhu . Alhamdulillah, dah dapat 9 kad raya tahun nie :)

kad raya ke-9 yang ika dapat adalah dari adik kesayangan ika . Aniq Darwisy . umur dia baru 4 tahun . kembar tarikh lahir dengan ika . sebenarnya, mama dia yang bagi kad raya untuk ika bg pihak anak dia . hihihi

mama dia pon ade blogshop jugak tapi tak aktif di blog . mama dia aktif di FB ^^


kat atas tu gambar ika dengan adik kesayangan ika . Aniq Darwisy ^^ . rindu sangat kat dia . Insyaallah sebelum ika g KL nnt, ika jumpe dia dulu . hopefully :)

jom tengok kad raya dia pulak .




thanks Aniq sbb sudi bagi kakak kad raya nie . hikhik . kakak rindu Aniq sangat-sangat . raya nnt, kumpul duit raya banyak-banyak . hahaha . jangan lupa datang raya rumah kakak :)

thanks jugak buat mama dan daddy Aniq :)
Salam Aidilfitri Kak Gee & Abg Ja ^^

7 comments:

  1. wah..dapat lagi..hehehe..bestnya..hehe

    ReplyDelete
  2. meriah ika:) bnyak kad raya dpt..boleh gntung2..hehe

    ReplyDelete
  3. comel aniq 2... untunglah dpt kad raya.. Ahlam dpt kad jmputan kawen jer...hahaha

    ReplyDelete
  4. congratulations to u...sebab mengekalkan tradisi kad raya :)

    ReplyDelete
  5. sama2. eh, bukan saya la akak bg kad raya tu la. malu je akak ni.

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com