Kad Raya | 6



weee ~ dapat kad raya lagik ! . kad raya ke-6 yang ika dapat kali nie daripada blogger femes, Abang Eqbal Zack :))


http://www.eqbalzack.com/

kad raya yang simple tapi sangat cantik ! kaler purple pulak tu . comel sangat ^^


thanks abg eqbal sebab sudi bagi ika kad raya yang cantik nie :))

23 comments:

  1. bestnye dpt kad raya..dr blogger femes plak tu

    ReplyDelete
  2. dah 6 kad raya ika ni. jeles2.. ;)

    ReplyDelete
  3. wah...bestnye! dpt kad raya lg. jeles akak tau :D

    ReplyDelete
  4. wahh... byk dah kad raya dia.. duit raya mesti dpt byk jugak ni..hihi

    ReplyDelete
  5. dik..kat raya dah sampai.tak sempat akak nak bls.tapi lepas raya akak bls yea.balas bukan dengan kad raya la.kena la tunggu ..hehe

    ReplyDelete
  6. wahh siap ada pic gitu..exclusive ni..hehe

    ReplyDelete
  7. cantik kad raya Eqbal Zack

    bestkan dapat kad raya dari kwn2 blogger ni

    ReplyDelete
  8. wah, byknye kad raya dia dpt.. hehe

    ReplyDelete
  9. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bestnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  10. rasanya dapat juga kad raya dari abang eq..tapi sebab alamat kat kg..so tak tau dah sampai ke belum..hehe

    ReplyDelete
  11. wah..smart lah kad raya tu.. :)

    ReplyDelete
  12. awrrr. ehem2 hai abg eqbal. hikhiks >,<

    ReplyDelete
  13. bestnyer bg iqbal zack yang femes amos bg kad raya=)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com