Kad Raya | 5



hari-hari dapat kad raya . hahaha . ok la kan dapat kad raya daripada dapat surat saman :P

kali nie ika dapat kad raya daripada blogger yang ika paling suka . hihihi . suka sebab dia dah banyak tolong ika . dia buat kartun Cik Rongoks blog ika nie . dan dia jugak yang design kad raya ika :)


http://wanhazel.blogspot.com/

tadaaaa . . kad raya daripada Wan Hazel ^^



ika baru dapat . kelmarin dapat 2 kad raya . hukhuk . kemain happy sampai abam posmen tengok lain macam je .

thanks abg wan sbb sudi bagi kad raya kat ika :)

18 comments:

  1. sakan dia...
    tak dapat2 jugak lagi nieh

    ReplyDelete
  2. waaaa..behnye.....rapat yer ngn wan hazel :)

    ReplyDelete
  3. seronoknya dpt kad raya dr blogger femes....doodle wan pon cantik!

    ReplyDelete
  4. Perghhh , untung ma ! Yana tak dapat langsung dari blogger mahupun rakan2 yang lain , sobss sobss ~ *kejam sangat yana ni kut , sampai takde sapa teringin nak bagi kad raya , huhuuu*

    ReplyDelete
  5. pemes la dia hari2 dpt kad raya. :)

    ReplyDelete
  6. dah byk yer dpt kad raya.. btw, thanks again utk kad raya yg awk bg.. dah update dlm entri..hihi

    http://norumara.blogspot.com/2012/08/kad-raya-eksklusif.html

    ReplyDelete
  7. wah, bestnye dapat kad raye.. kite takde sape nak bgi.. hee

    ReplyDelete
  8. wahhhhh....banyaknya ika dapat kad raya...15 eyh?? ka itu hanya skadar number???hehhe

    ReplyDelete
  9. comelnya kad raya wan hazel ni, sama comel dengan blog dia :)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com