Kad Raya | 21



kad raya yang ke-21 ika dapat daripada blogger BiskOt CikOt . yang nie pon ika rasa ika tak bagi jugak alamat tapi curious dah sbb tiba-tiba dapat kad raya . ke ika ade bagi ? hahahaha .


http://beescolor.blogspot.com/

meh la kita tengok kad raya yang super comel ika dapat nie . tahap keterujaan yang melampau . hahaha




siap dapat benda sampingan lagik . huhu . comel sangat ! thanks ye dik sbb hantar kad raya yang comel nie untuk akak . lalalala . terharu sangat dik ! ^^

Salam Aidilfitri
Maaf Zahir & Batin .

10 comments:

  1. hahaa, tak tipu comel kad raya ni =)

    ReplyDelete
  2. bestnya dpat kad raya dari blogger , nak jugak ;(

    ReplyDelete
  3. seronoknye dapat kad raya.. akak dapat satu jer tahun nih.. hehe. Pe2 salam adidilfitri yer dik

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya aidilfitri, papehal jmpa kat kg je nanti ye :D *bajet sekampung lettew :P

    ReplyDelete
  5. jelesnye tgk ika dpt bnyk kad raya. hehehehe

    ReplyDelete
  6. Hew hew..comel nye..bagilah kat ain sikit. [muke tak malu]. Eceyh, gurau je lah =D

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com