Kad Raya | 20



kad raya seterusnya . hukhuk . ingatkan sikit je dapat . sekali lebih 20 keping yang dapat . hahahaha . jom tengok kad raya yang ke-20 ika dapat . 

kali nie ika dapat daripada blogger MyMy . My nie salah seorang blogger yang kenal ika mase mula-mula ika berblog dulu . dah 2 tahun lebih kenal My tapi sekali pun tak pernah jumpe . huhu

buat masa sekarang, blog My tu diprivatekan dulu . tapi ika nak bagi jugak link blog dia :)

http://shelittlesunshine.blogspot.com/

kad raya yang My bagi kat ika :)



kad raya versi blogger . huhuhu . special kan ? thanks ye My sayang poskan kad raya untuk ika . hope one day, kita akan jumpe . hihihi . teringin nak jumpe My ^^

Salam Aidilfitri
Maaf Zahir & Batin .

5 comments:

  1. wah,kreatifnya! Best lah cik rongoks dpt kad rya.. Kalau fatin,erm,kirim salam je lah..

    ReplyDelete
  2. hahaha.. sempoi kad raya dia ni..

    ReplyDelete
  3. Kreatifnya kad raya tu..Bestnya Ika...

    ReplyDelete
  4. Kreatifnye die buattt..untungla ika..

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com