Kad Raya | 17



kad raya ke-17 sudaaa . brape banyak daaa kad raya ika dapat tahun nie . hikhik . jom usha sape yang bagi kad raya kat ika kali nie pulak :)


http://ayuejean.blogspot.com/

jom tengok kad raya yang ika dapat ! ^^




thanks Kak Ayue sudi buat surprise kat ika . hahaha . seingat ika, ika tak bagi alamat dekat akak . cmne yer akak boleh dapatkan alamat ika . sangat surprise ! hikhik

thanks jugak sbb dah banyak tolong ika . nnt ika g KL, kita hangout sama2 yer . bila ika g rumah akak, akak kurung la kucing tu dalam rumah dia yer . lalalala

Salam Aidilfitri
Maaf Zahir & Batin ^^

5 comments:

  1. wah..best lah dapat kad rayae! huhu..

    ReplyDelete
  2. Hehehe....
    Thanks review kad tak comel akk.....
    Ok2 nnt akk kurung.... :-)

    ReplyDelete
  3. kad raya ika dh smapai mekasih :)

    ReplyDelete
  4. untungla dapat kad raya.

    tumpang iklan jap hehheh
    Kalau kawan-kawan rasa nak buat duit raya lebih jom daftar says.com . wadi join dalam sehari leh kumpul dalam RM20 ringgit lebih. huh. kejenye senang je just promote link je. http://bit.ly/PrsETM
    yela dari sambil-sambil berblog atau berfacebook tu ada jugak income masuk.
    Takde la sia-sia masa kita kan. klik la kalau nak daftar.

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com