Kad Raya | 16



weeee ~ dah 16 keping kad raya ika dapat . thanks semua yang sudi poskan kad raya untuk ika . tahun depan pos lagik yer ! hahahaha . 

oklah . kad raya ke-16 nie ika dapat daripada "ehem" . nama dia bukan "ehem" tp ika bahasakan kat sini "ehem" je lah yer . nama dia lawa . hikhik . kalau gitau nnt kantoi pulak :P



comel sangat sbb ade benda tergantung tu . hahaha . ucapan dia untuk ika pon ika dah censored kan . bahaya . tak sesuai untuk adik-adik bawah umur baca . lalalala . ika xpe . ika dah atas umur . ehh ?

sekali tengok macam bukan kad raya . ika harap dia bagi ika biskut tart nenas . tak nak kuih tu . hikhik . ape pon thanks awak sebab tersangat lah sudi poskan kad nie untuk ika .

dan terima kasih jugak untuk semua pesanan yang ditaja khas oleh awak tu yer . saya tahu awak baca entry nie sbb tu saya tulis . hahaha . thanks for everything *tibe2 speaking . hahaha

Selamat Hari Raya Awak !
Maaf Zahir & Batin :)

12 comments:

  1. bestnye dpt kad raye.. klasik je :)

    ReplyDelete
  2. banyaknya.....jeles neyh....heheh

    ReplyDelete
  3. wah..tahniah dah ade someone :)

    ReplyDelete
  4. hambooi , sampai yg ke 16 daa ~ banyak beno cik rongoks dapat kad rayee . hikhik ! ^___^ http://rahasiabelogaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. amboi someone tuhh . ehem ehem :P untunglahh dapat kad raya kan .

    ReplyDelete
  6. dapat kad raya boipren eh.....
    hehe.....

    ReplyDelete
  7. BANYAKNYA KAD IAKA DAPAT.BG CIKSU 1 2.HI3

    JOM CEPAT BUAT CORNFLAKES RANGGUP..SEDAP..RANGGUP JE =)

    ReplyDelete
  8. wow..banyaknya kad raya ika..bg ciksu 1 2..hehe
    jom cepat buat cornflakes ranggup..sedap...rangup je..

    ReplyDelete
  9. wow..banyaknya kad raya ika..bg ciksu 1 2..hehe
    jom cepat buat cornflakes ranggup..sedap...rangup je..

    ReplyDelete
  10. yg ni mesti dari someone special niii / hihi

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com