Kad Raya | 15



dah masuk kad raya ke-15 . hukhuk . ade lagi ke yang nak bagi ika kad raya ? hahahaha . ok . tamak sangat :P

kad raya ke-15 nie ika dapat daripada blogger MK Syahir :) nie pon blogger femes . hahaha . nak berkenalan dengan dia ? mohon ke blog dia . dia sangatlah PERAMAH ! ^^


http://mksyahir.blogspot.com/

dan kad raya yang MK Syahir bagi kat ika :)



kad raya yang MK Syahir bagi nie sweet sangat ! sampai rasa malu nak baca . wakakaka . sebenarnye ucapan dia ade kat sebelah lagi tu tp ika segan nak tunjuk sbb ucapan dia sweet sangat . takut nnt ade yang makan hati . hahaha .

thanks MK Syahir sbb sudi bagi ika kad raya yang sweet sangat nie . boleh la wat peluk time tido nnt . ehh ? :P

14 comments:

  1. Amboi , hhahaha , entah entah , Mk syahir ada hati ngan Cik Rongoks , hahah:))

    ReplyDelete
  2. seronok betul bila dpt kad raya apalagi yg leh wat peluk waktu tidur hehehe

    ReplyDelete
  3. sekeping pun tak kunjung tiba...:(

    ReplyDelete
  4. wah... ayat kat kad tu yg x menahan... hikhik

    ReplyDelete
  5. banyaknya kad raya dia

    Selamat Hari raya Ika
    Maaf Zahir Batin :)

    ReplyDelete
  6. ya ampun..seronoknya dpt byk betul kad raya..smpai 15 kad,ini kalo time study dulu bolehla..dh keje, jgn harap la..seme men dlm email jer

    ReplyDelete
  7. wahhhh!!! dpt 15 kad raya? jeles sungguh tau. hehehe

    ReplyDelete
  8. Bestnyaa dapat kad rayee . Jely nii . hikhik

    ReplyDelete
  9. untung la dpt kad raya . mesti best kan ? :D

    ReplyDelete
  10. waaaa tahniah awk. byk koleksi kad raya dari blogger,

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com