Kad Raya | 13



minggu nie entry penuh pasal kad raya . ika kena buat marathon dah nie nak review kad raya sekali dgn blog . hahahaha . tak sangka pulak banyak dapat kad raya . haishhh .

so, kad raya ke-13 yang ika dapat kali nie daripada blogger Hazwan Hairy . blogger femes nie . takkan tak kenal kot . hikhik 

http://www.hazwanhairy.com/




seyes ! kad raya Hairy cantik sangat ! ^^ . jeles ika . hukhuk . takpe la . insyaallah tahun depan ika buat pulak . hahaha . btw, thanks Hairy sebab sudi mengeposkan kad raya yang super cantik itu kat ika nie ^^

9 comments:

  1. byk kad raya dpt..nnt bpleh ler gantung kat dinding...

    ReplyDelete
  2. Wah..da byk kan kad raya yg ika dpt..bg kad..d bls kad..best wa..sha cuma dpt dr ika..1 ja huhu

    ReplyDelete
  3. setakat ni ika la paling banyak kad raya :)

    ReplyDelete
  4. untung la dpt kad comel cam tu...hihi

    ReplyDelete
  5. Banyak dapat kad raya.. Bestnya! ^_^

    ReplyDelete
  6. seronok cik rongoks dapat banyak kad raya tahun ni.... Selamat hari Raya Maaf Zahir Batin dik!

    ReplyDelete
  7. cantiklah kad raya hairy.. :)

    tahun depan nak tempah jugalah kad raya dengan ika.. boleh x..?hihih

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com