Kad Raya | 12



Alhamdulillah, ika dh dapat 12 keping kad raya setakat nie . hihihi . sangat tak sangka . thanks semua rakan blogger yang sudi bagi kad raya untuk ika ^^

jom review kad raya ke-12 yang ika dapat . kali nie ika dapat daripada blogger Korn . mesti ramai yang dah kenal kan ? hahahaha


http://arjunapopkorn.blogspot.com/

kad raya yang Korn bagi kat ika pulak ~




dan sememangnya tulisan Korn cantik ! macam tulisan perempuan . hahaha . terkejut ika . tengok yang dekat sampul kad raya pon ika agak mesti perempuan yang bagi . bukak je tengok nama Korn . memang ika respect la ! hukhuk . mohon ajar ika tulisan cantik camtu jugak . weee ~

thanks Korn bagi kad raya nie . kemain lagi ika baca dialog kartun tu =.="

Salam Aidilfitri buat Korn sekeluarga ^^ 

25 comments:

  1. banyaknya kad raya..best kan bila tradisi macam ni masih dikekalkan

    ReplyDelete
  2. wahh banyaknyee dpt kad raya dik .. alhamdulillah , peminat ramai nieee ;))

    ReplyDelete
  3. kan,kan semart giler tulisan dia.. akak sgt impress bila tengok tulisan dia kat sampul kad raya tu.. kemas, pempuan pun kalah

    ReplyDelete
  4. serius memey comey giler tulisan korn kan? jeles sungguh!

    ReplyDelete
  5. banyak dapat kad raya. apa kata CR bagi waa kad raya. waa pun nak jugak merasa acane dpt kad raya dari blogger ni. boleh cam tu? wkwkwkww.

    ReplyDelete
  6. wah.. meriah la raye dgn kad.. ha3

    ReplyDelete
  7. best la..saya dapat kad awak pon dah best..ehhehee thanks ika!

    http://b1tt.blogspot.com/2012/08/persiapan-hari-raya-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  8. err err err malu lah bace entry ni... hehe.. thank ye ika jgk....

    ReplyDelete
  9. best nyer,,,byk pulak tu... remy baru dapat satu terus kecoh sekampung...he3

    ReplyDelete
  10. hehehe.. tulisan dia memang cantik tau..

    ReplyDelete
  11. susah oh nak jumpa lelaki yang bertulisan cantik ni, kan kan?
    #untung la dapat kad raya banyak. hihi

    ReplyDelete
  12. memang seronok kumpul kad raya kan?

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum atikah....wah memang banyak la ika dapat kad raya tahun ni bestnya...:)

    ReplyDelete
  14. bestnya dpt banyak card...iza dpt satu jer..:)

    salam kenal..:)

    ReplyDelete
  15. wah bestnyer dpt kad bebyk lg.....bonda skrg dah versi moden kot...hahaha 1 kad pun xdpt.......

    ReplyDelete
  16. arap bagi2 kad raya ni tak telan dek masa :)

    ReplyDelete
  17. ika memberi dan sekarang menerima plk..

    ReplyDelete
  18. wahhh..best
    dah lama x dpt kad raya..hihi

    ReplyDelete
  19. bestkan dapat kad raya.. terasa mc retis gituu..hihih

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com