Fruit Ninja



pagi-pagi nie ika nak kongsi satu game dengan korang . game yang ika suka main kat enset ika . dulu memang kaw-kaw tak suka game nie sebab game yang entah pape la . tapi sekali main je, terus terjebak sampai sekarang . hahahaha 

korang yang pakai Android tu boleh la download game nie . pasti puas hati layan game nie . sampai rosak skrin fon tu . lalalalala .

mesti ade yang penah main game Fruit Ninja nie kan ? 




game nie senang je nak main . main potong buah-buahan . bagus untuk kanak-kanak . hahahaha . sebab boleh kenal pelbagai jenis buah-buahan dalam game nie . macam-macam jenis buah ada . hikhik


ibu-ibu pon bagus jugak main game nie sbb nanti kat dapur boleh guna skill potong buah cam dalam game nie . hahaha . nak tahu banyak lagi tentang game nie, boleh klik SINI :)

selamat mencuba ! ^^

29 comments:

  1. game ni..xde pon dalam enset afzal?hmm.afzal kalau bukak enset, kalau x msg mesti kol je.takde la game2 bagai hehe

    ReplyDelete
  2. wah ! nak main la :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. wah...mcm best je..slalu dok lyn plant & zombie jer..huhu

    ReplyDelete
  4. best nyerr..tp zatie x gna android..guna tepon biase jer..hhuhu

    ReplyDelete
  5. time boring2..suka main...hehe

    ReplyDelete
  6. eh...ingatkan guyz jer minat maen game, girlz pun layan jugak, hehe...

    ReplyDelete
  7. akak kalau main game mmg tak hengat dunio..ehehe

    ReplyDelete
  8. kak nak ucap selamat hari raya n maaf sepanjang kenal ada tersalah bahasa kay..
    arinie last day kerja esok alik kelantan,kpung hubby.makan jemlah jawabnya..
    k ,salam lebaran dan maaf zahir batin drp kak nurul sekeluarga

    ReplyDelete
  9. hahaha.. mmg game kegemaran anak akak ni =D

    ReplyDelete
  10. best juga ni. KA nak amik kesempatan ni utk wish selamat hari raya mohon maaf andai ada salah & silap selama kita kenal di alam maya ni ye

    ReplyDelete
  11. raihan ade game nie. mmg addicted sgt. huhu~

    ReplyDelete
  12. pernah main, tapi astik terpotong bom je..kalah terus..huhuh

    ReplyDelete
  13. tak pernah main pun?! ika, ajar elie! :D

    ReplyDelete
  14. ketagih main game nie !! :D
    sekali main mcam tak bley berenti..muehehe

    ReplyDelete
  15. nana main kt nset kawan je,nset sendiri game snake gitu je,hehe....

    p/s: bukan nanan,org lain tu ika,huhu...

    ReplyDelete
  16. akak tak suka main games..hoho

    ReplyDelete
  17. dulu masa baru beli fon yg ada fruit ninja ni, slalu gak la main...then da bosan...trus uninstall...hehe

    ReplyDelete
  18. Hp sha miskin huhu..xda game cmni..

    ReplyDelete
  19. Amboi , untuk remaja pulak cana ? haha:D

    ReplyDelete
  20. hoho . ske main game ni waktu tengah bosan tahap gaban !

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com